facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Växplats Nybyn

Växplats Nybyn

About

Ekologisk handelsträdgård med försäljning av ekologiska produkter. Cafe med ekologisk bakverk. Självplock av eterneller och snittblommor. Föredrag/kurser.

Address: Nybybackens väg 33, 76292 Rimbo
Phone: 017560644
City: Rimbo
Zip Code: 76292


Similar places near
Café pensé Café pensé 1 km Ett pittoreskt café på blomsterträdgården, Wallby trädgård. Kom förbi, ta en fika, lu...
Wallby Trädgård Wallby Trädgård 4 km Idag, 2023-05-13, är Wallby Trädgård ett Mecca för trädgårdsintresserade! Ett hav av ...
Café Chocolate Café Chocolate 7 km Ett så trevligt och mysigt ställe. Kommer hit väldigt ofta, all mat är mycket god och...
Reviews
Hembakat, generöst tilltaget med kaffe o påtår i en termos, härligt grönt, inte "perfekt " utan mer djungel, grönt, skönt, kravlös och avslappnad atmosfär. Bäst av allt en åker med självplock av blommor dahlior, vallmo, ringblommor, gräs av olika spännande sorter, eterneller och blommor av för mig okända sorter. Plocka blommor själv för en lagom peng görs möjligt i augusti fram tills frosten tagit det mesta, dvs varierar från år till år och beror av omständigheter, fråga personalen. Underbara människor som driver café och den lilla handelsträdgården. Livsglädje i enklast tänkbara form så långt från stela stadscafeer och stylade blomaffärer man kan komma.
Trevlig handelsträdgård med en butik som har allt från kläder till hantverk och mkt mer. Lummig trädgård som passar utmärkt för att fika. Rekommenderas!
Trevligt café och fika i lummig trädgård med flera olika sittplatser. Möjlighet att köpa växter och ekologiska produkter. Årligt utflyktsmål!
Ett självklart besök varje sommar till denna underbara miljö! Särskilt nu i augusti då självplock av blommor kommit igång! <3 Finns alltid veganfika & annat gott som är toppen!
Världens bästa fikaplats. Närodlade grönsaker att köpa och allt fika är ekologiskt.Mat: 5/5
Ett toppenställe för en fika med hembakat, eller bara gå runt och njuta av den lummiga trädgården, mycket trevlig personal Många fina pelargoner och andra växter att köpa.
Väldigt trevlig utställning dockor och härligt god paj med päron och öka nötter!
Underbart ställe. Köp perenner, pelargoner eller snittblommor, fika i bersån, gå på konstutställning eller handla i butiken. Nybyn har allt! Och väldigt vänlig personal.
Trevligt ställe med trevliga människor
Antagligen ett av de mysigaste caféerna jag har varit på. Även en väldigt bra handelsträdgård!
Comment on this business

to add Växplats Nybyn map to your website;