facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Växtkraft Rosenhagen - Butiken

Växtkraft Rosenhagen - Butiken

About

Vi har alltid stora träd i lager. Vi hjälper dig med dina växter och har allt för din trädgård. Från frön till fantastiska blommor, buskar och träd.



"En riktig plantskola på Österlen i Skåne Tranås!"
Address: Tranesvägen 31, 273 92 Skåne-Tranås, Skåne Län, Sweden
Phone: 0417-201 60
City: Skåne-Tranås
Zip Code: 273 92



related searches:
Similar places near
Reviews
Fint utbud och trevligt bemötande! Men när jag som ”okunnig” hobbyodlare vet mer än personalen får vi se när jag besöker stället igen. Säkert ett bra ställe om du själv är påläst och vet vad du vill ha!
Var där vid ett tillfälle när det egentligen inte brukar vara så mycket kunder antagligen, då där inte var så mycket personal. Vi kände oss lite "ensamma" i butiken, men jag tyckte det var ok, fick lite tid att kolla runt. Men vi handlade lite fina växter!
Välsorterat med växter och blommor! Alltid hjälpsam personal för en sådan som jag som saknar gröna fingrar!
Vi skulle köpa hallonplantor och blev jätteglada när vi såg en skylt som förkunnade 3 plantor för 100 kronor. Väl i kassan säger expediten, då blir det 300 kronor då. Vi tog kort på skylten med priset,då säger hon att så billigt kan vi inte sälja. Vi fick åka tomhänta därifrån. Det bästa med detta var att jag vet att jag aldrig kommer att sätta min fot där igen.
Ett riktigt bra ställe om du behöver växter, jord, snygga krukor, en glass eller goda råd. Personalen är kunnig och väldigt trevlig.
Alltid trevligt bemötande. Alltid fina växter, krukväxter och trädgårdsväxter. Handlade massor av fina växter till den nya rabatten idag. Otroligt nöjd både med utbud och personalens kunnande.
Kanon ställe med massa till din trädgård o trevlig personal
Många växter och träd
Top noch på det utbud som finns!
Tjejen ute på gården var kunnig o trevlig men den äldre damen i kassan var otrevlig o allt var besvärligt. Sådana människor bör inte ha ett service yrke
Comment on this business

to add Växtkraft Rosenhagen - Butiken map to your website;