facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Våxtorps Camping & Stugby

Våxtorps Camping & Stugby

About

Våxtorps Camping och Stugby består av 40 rymlinga husvagnsplatser och sju vinterbonade stugor. Campingen ligger på den sydhalländska landsbygden, vid foten av natursköna Hallandsås och med närhet till både skog och hav.

Story

Välkommen till oss på Våxtorps Camping och Stugby.

Här finns möjlighet att koppla av i en lugn och avstressande miljö. Du bor nära ekdungar, promenadslingor och porlande vattendrag. I tidig gryning finns chans att se vilda djur som rådjur och älg. Under sommar och höst förgylls markerna av bär och svamp. På campingområdet finns bla boulebana, fotbollsgolf och dammar för fiske och bad.

Vi erbjuder rymliga tält- och husvagnstomter. I vårt välhållna servicehus finns faciliteter som kök, dusch och möteslokal med braskamin. Våra självhushållsstugor är utrustade med pentry och toalett med dusch.

Våxtorps Camping och Stugby är en familjecamping. Därför tillämpar vi en åldergräns på 20 år för gäster utan målsman.

Address: Kolbäckstorp 3, 312 98 Våxtorp
Phone: +4643033129
City: Våxtorp
Zip Code: 312 98


Reviews
Liten camping, men familjär och trevliga människor. Vi tältade tre nätter. Vår tätplats var väldigt grusig och dessutom inte plan vilket påverkar betyget. Dock såg de andra platserna fina ut med gräs och plana. På hemsidan och på plats står det "fullt utrustat kök" men det var inte mycket till utrustning, tallrikar, glas och bestick fanns ej för utlåning, kanske är självklart för de flesta campare att ha med. Fanns ett väldigt litet utbud av snacks i receptionen annars är det några kilometer till närmsta affär, ingen möjlighet att köpa färdiglagad mat eller få det ditkört. På området finns en fotbollsplan och möjlighet att spela fotbollsgolf vilket var kul. Oavsett om du bokar en natt eller fem nätter så får du bara en polett per person till dusch i 4 minuter, sen kostar varje polett 10 kr,. Ringde om torkmöjligheter och fick då besked att det endast finns torktumlare och att man självklart behövde tvätta kläderna innan de torkas i den, helt ok, men att de tar 50 kr per tvätt och sen 50 kr för torktumling tycker vi var lite väl mycket. Väldigt fräscht inne i servicehus och toaletter som ofta städas. Servicehus med TV, soffa, möjlighet att låna böcker och sitta och äta.
2 förväntansfulla barn som skulle spela Fotbollsgolf. Hade åkt bil hemifrån en timme. Vi spelade tre banor 1,2 och 6 och trots att vi var försiktiga så rullade Eller studsade mot hindren bollen ner i sjön hela tiden. När vi inte fick tag i dem längre gav vi upp och gick till receptionen och bad om pengarna tillbaka då detta var en riktig besvikelse. Bygga en bana av gräs på ojämn mark som är typ 2 meter bred precis bredvid en sjö känns ju inte så logiskt. Receptionisten vägrade oss pengarna tillbaka och tyckte istället att vi bara skulle spela banorna i slutet som inte låg vid sjön. Rekommenderas inte.
Var där och fiskade. De bortre dammarna verkade ha mest fisk, såg flera vak men det var ingen som nappade idag men det berodde nog på det varma sommarvädret. Fin omgivning och trevlig personal. Kommer tillbaka igen vid bättre fiskeväder.
Som vanligt rent o snyggt även nere vid den lilla stranden . Besökte dotter o svärson denna gången / Kenneth
Trevlig camping i det lite enklare stilen. Vi tältade och fick en riktigt stor plats. Finns flera anordnade grillstäder, bänkar utspritt över området. En bra fotbollsplan för barnen och två små lekplatser. Fotbollsgolf, fiskesjö och mysiga promenader i området. Fräscha toaletter.
Var där och spelade fotbollsgolf. Fin bana och omgivning men bollarna var under all kritik dåliga och slitna
AW med Solljungahälsan och spelade fotbollsgolf. Kommer absolut komma tillbaka. Så roligt.Plats: 4/5
Underbar camping, mycket välskött och fin natur.Tjänst: 5/5
Endast varit dit och tittat,men det verkar lugnt och skönt där.
Mycket tyst och lugn camping. För de mindre finns två små lekplatser, fotbollsgolf, fotbollsplan, fiskesjöar med badstrand o repflotte. Service hus med toaletter är välstädade och med fritt varmvatten för dusch, det är ju lyx. -- minus är att man måste ta av sig skorna i servicehus o toaletter man förstår detta då det är så välstädat men efter 1 min var foppa tofflorna flyttade till en annan hylla. Totalt blir det mycket positivt. För intresserade finns det geocache o waymarks och Kungsbyggets aktiviteter alldeles i närheten. Lekplats: Ok för mindre barn Toaletter: Välstädade något få då flertalet är med dusch är då upptagna länge på morgonen Lämplig för hundar: Fina vägar att gå på Picknickområde: Finns flertal bänkar på området
Comment on this business

to add Våxtorps Camping & Stugby map to your website;