facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for VaccinationsService

About

Varför väljer flertalet VaccinationsService?
Bäst KOMPETENS och ERFARENHET där delar av personalen vaccinerat sedan 1989.



"På VaccinDirekt arbetar vi med förebyggande hälsovård och utför vaccineringar och tester, ger rådgivning samt utfärdar intyg. Vi har mottagningar i centrala lägen över landet och våra erfarna och välutbildade läkare och sjuksköterskor kommer att ta hand om dig på bästa möjliga sätt. Vi har alltid läkare tillgänglig och vårt mål är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt."
Address: Djäkneg. 23 , Malmö 211 35, AB, SE
Phone: +46 40 12 18 18
City: Malmö
Zip Code: 211 35



related searches: immunization schedule alberta, alberta immunization schedule for adults, twinrix, immunize alberta, alberta immunization records, alberta immunization schedule pdf, book immunization alberta, hep a and b vaccine how long does it last
Similar places near
Party Land Party Land 280 meter
Reviews
Jättetrevligt bemött, fick hjälp så jag känner mig trygg inför min resa :
Är mer än nöjd.Seriöst, proffessionellt och fint omhändertagande. Vill gärna bemöta dålig kritik från bl a en tidigare recension - dom tar aldrig betalt i förväg för några vacciner. man betalar endast för given dos. Angående " Stängt, hänvisar till nya lokaler som är obemannade " så tror jag man förväxlat med ett annat vaccin företag " .
Min man och jag var hos Malmö city Vaccindirekt i lördags och fick vaccin. Vi blev mycket väl omhändertagna. Jag fick en liten reaktion efter sticket Läkaren Thule och ssk Anna var så proffsiga, kunniga och inkännande. De tog hand om mig på allra bästa sätt. Thule kontaktade jouren Charlotta som ordinerade medicin och som vänligen ringde mig på söndagen för att höra så jag mådde bra. Hit kommer jag att återvända för nästa vaccinering och jag känner mig fullständigt trygg och glad. Ni är underbara människor. Hurra för Vaccindirekt
Så dåligt bemötande! Bara massa sura kärringar som suckade för det va mycket folk i väntrummet! Borde gå en utbildning på bemötande och speciellt med barn då där va massa barn i väntrummet men där bjöds inte på ett enda leende!
Helt fantastiskt bemötande! Eva och Madeleine hoppas jag kom ihåg namnen rätt hjälpte mig med att få ordning på mina vaccinationsintyg och gav mig de vaccinationer jag behöver. Deras tålamod, vänlighet och proffessionalitet är ett föredöme för alla som arbetar med människor. Jag är mycket tacksam för all hjälp jag fick!
Bedragare lurare på djäknegatan i Malmö. Jag ville bara ha information. De visade att jag måste registrera mig på deras dator. Sen frågar jag priser osv. Och när jag inte vill göra vaccination samma dag då vill de debitera mig att betala som en läkar besök. ÄCKLIGA chefer har utbildat sin personal på hur man ska lura och utnyttja människor. Jag gjorde mina vaccinationer på svea vaccin i mobilia malmö. Mycket trevliga människor och rekommenderar starkt.
Kort väntetid, proffsig personal, fick mycket relevant information. Vaccinerade hela familjen och alla var mycket nöjda. Även dottern på 4 år som va lite rädd när vi kom men glad och nöjd när vi gick. Kan varmt rek!
VARNING! LITA INTE PÅ ATT DE SKA PÅMINNA DIG OM NÄSTA VACCINATION FÖR DE GÖR DE INTE - TROTS ATT DE SÄGER ATT DET SKA GÖRA DET!!!!!!!!! Ett fästing vaccin ska tas 3 gånger. Jag har därför tvingas göra om hela denna omständiga process för drygt 300 kr per gång pga av utebliven lovad påminnelse ! Det blir CA. 2000 KR för mitt fästingskydd. ÄVEN DEN ANDRA GÅNGEN som jag annars hade sluppit HÄNDE DETTA!!! TROTS FÖRSÄKRAN OM ATT MITT TELEFONNUMRET VAR RÄTT. EN VÄN TILL MIG FICK HELLER INTE UTLOVAT SMS-PÅMINNELSE. En liten grej till: DE SVARAR EJ I TELEFONEN men de tjänar DE väl inga pengar på ...
Ringde för att boka tid för intyg för sjöfolk. Fick tid senare samma eftermiddag, mycket trevligt och proffsig bemötande från samtliga i personalen jag hade kontakt med.
Snabb och smidigt, precis som man vill ha det! Kändes knappt! Kan starkt rekommendera
Comment on this business

to add VaccinationsService map to your website;