facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vacker hos am

Vacker hos am
"Hudvård & hårvård!Ansiktsbehandling-fransförlängning-peels-frans&brynfärgning-makeup-shellac-massage-klippning-färgning-hairtalk-håruppsättningar-lashlift-"
Address: Kungsgatan 9, 73330 Sala
Phone: 022410800
City: Sala
Zip Code: 73330


Similar places near
Elinas Estetik Elinas Estetik 0 meter Välkomna till Elinas Estetik Estetiska behandlingar för ett piggt, vackert, och ut...
Khån Thai Massage Khån Thai Massage 63 meter Rent, snyggt..trevligt på alla sätt.. och .. den bästa massagen jag fått !!! 90 min o...
RS Thaimassage RS Thaimassage 89 meter Thaimassage på gågatan i Sala. Vi kan fakturera och tar emot FRISKVÅRDSKUPONGER.
Nikita Hair Nikita Hair 246 meter Proffsig och jättetrevlig personal! Guidade mig igenom tanken bakom frisyren och gav ...
Hud&Harmoni Hud&Harmoni 2 km Salongen för dig som söker avslappning i en stressig vardag. Proffesionella produkter...
Reviews
Alltid bästa behandlingen hos Jessica. Underbart att få ansiktsbehandling och massage och snygga bryn. Bra produkter som passar mig perfekt /Johanna RutströmTjänster: Formning av ögonbryn
Kanonbra service och härlig personal i en avkopplande miljö! Jessica har verkligen lyckats få ordning på mitt ansikte, glow i huden och välformade ögonbryn som pricken över i:et. Finns så många bra behandlingar att välja mellan!
Väldigt charmig men också med hög professionell nivå, en salong som man efter första besöket blir stammis på. Jessica har med sina behandlingar, rådgivning och produkter verkligen förvandlat min hy.
Supermysig salong med kunnig personal och bra utbud. Man känner sig alltid väl omhändertagen och blir lyxigt ompysslad oavsett om det gäller hår eller hud. Och så är Mimi kanske världens bästa frisör när det kommer till framför allt färg, magi varje gång!
Super bra service, upplevde verkligen att jag fick den servicen jag behövde. Gick in för att inhandla ev julklappar och känner att nu kom jag ut med kärlek i en påse. Så nu har jag funnit den lyckan man ska få av proffs. Nu blev mottagarna mer än nöjda! Super proffsigt!
Mysigt, fint ställe med fantastiskt trevliga tjejer. Har gått hos frisören Mimi, hon är så duktig och gör en alltid såå fin. Hon lyssnar på önskemål och har så bra idéer. Bästa frisören jag gått hos!!!
Personlig service med känsla för vad som passar just mig.
Underbart mysig salong med professionell rådgivning och avslappning på hög nivå
Jessica tar så väl hand om mina bryn
Comment on this business

to add Vacker hos am map to your website;