facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vadstena Camping

"Familjecampingen Vadstena Camping Vätterviksbadet ligger tre kilometer norr om Vadstena. Vårt område är 30 tunnland stort, vi har mer än 350 elplatser samt områden för fri placering av både tält, husvagnar och husbilar.Vi bjuder på bästa läget för sol och badViken är långgrund med sandbotten och stranden är barnvänlig. Vadstena Camping är en fyrstjärnig semester-anläggning. Förutom camping kan vi erbjuda övernattning i stugor, rum och villavagnar.Generösa öppettider och nybakt brödVår servicebutik har generösa öppettider och där bakar vi bröd varje morgon. På campingen finns möjlighet till en hel del aktiviteter. Vår närhet till Vadstena med omnejd, och även Motala, ger dig som som gäst gott om utflyktsmål."
Address: Vadstena
City: Vadstena


Similar places near
Vättervikens Camping Vättervikens Camping 182 meter Trevlig personal som snabbt hjälpte till när något var fel. Jättefin stuga efter att ...
Reviews
Den här campingen är fyrstjärnig. Tyvärr levde den verkligen inte upp till det. Vi bodde längst ner vid det minsta servicehuset. Eller, ja, servicehus och servicehus, mer barack. Tre toaletter var av en avstängd. Och nivån var urusel. Det städades visserligen dagligen men vad hjälper det när det var mögligt, rostigt och eftersatt. Se bilderna, även om det var värre än så. Duschningen fick ske i det centrala servicehuset som var betydligt finare även om det verkade ha ett antal år på nacken. Läget på campingen var toppen, det säger jag inget om, det var kanske t.o.m. 5 stjärnor, precis vid Vättern. Med flera stränder i blandad storlek och standard. Vi hade förväntat oss mer och bättre. Kommer vi tillbaks så lär det dröja.
Tyvärr var inte detta någon ställa att rekommendera då det är fruktansvärt äckliga toaletter samt duschar i den bortre änden av campingen. Det sitter skyltar att man inte får ha skor i service husen vilket inte är särskilt trevligt när man ska gå på toaletten. När det gäller personalen/ägarna tycker jag dom borde ha ett betydligt trevligare bemötande.
Mycket trevlig personal i receptionen, bra service. Bra härligt ställe att vara på. Fantastisk badstrand med långgrunt och kristallklart vatten. Mycket att göra på campingen, Paddel , padelbord, aktiviteter för barnen. Restaurang var väldigt trevlig. Bra mat snabb service. Riktigt bra trubadur denna kväll vi åt. Vilken härlig stämning med SpaderDam. Rekommenderar stark ett besök på denna camping.
Det är rent och till stor del välskött Camping. Enkla men BRA aktiviteter för dom unga. Lite längre fram på sommaren gäller en badkruka som jag finns mycket fina badmöjligheter. Tråkigt är att man med så mycket strand inte erbjuder en del för hund och hundägare. Rekommenderar även att man skärper upp sin bokning, eller avsaknaden av den, gäller Kristi Himmelfärds helgen 2023. Efter svårigheter får vi kontakt, vi får veta att två platser bredvid varandra inte är något problem, det ordnar sig när vi kommer dit. Nja! Det löste sig, men inte bredvid våran son med familj. Lite mer "gnäll" enl hemsidan finns det en restaurang, den är inte öppen ännu! Promenadmöjligheter: 3 km till Vadstena.
4stjäring camping med stora brister i hygienutrymmen det är för toaletter i service husen och det är herr och dam ihop kändes så där. Sen tycker jag personligen att det ser ut som ett eu migrants läger när man inte ställer husvagnar och husbilar enhetligt enligt vanliga regler vagn backas in bil framför draget och husbil backas in. Snyggt enkelt att evakuera vid behov här ställde man sig som man kände.
Hemsidan stämmer inte , stora grönområden lämpliga för bla hundutställning står det ?? Vi ville lägga årsmöte för en rasklubb med utställning under lågsäsong, men dom hade dålig erfarenhet av hunklubbar fick jag till svar så vi var inte välkomna. Vi hade blivit ca 60 personer med husbilar med gemensam middag i restaurangen. Som tur är finns det andra campingar
Bra camping men servicehus med 5 toaletter är på tok för få. Långa köer för att gå på toa på morgonen. Ligger fint vid sjön men är en väg som är hårt trafikerad som stör.Rum: 3/5
Ohyggligt otrevlig och snorig personal. När t o m en nioåring reagerar och undrar, "Varför säger dom sådär?" Då är det illa.
Stor lång camping efter kanten på Vättern. Lång grunt, så bra för er som har barn. Flera service hus och en reception med enklare butik med färskt bröd.Tjänst: 5/5
Fint att bada där och äta. Dock blir det minuspoäng detta året på maten. Både jag och min son valde hamburgare från menyn, vi båda har blivit magsjuka och är idag sängliggande. Rekommenderas ej.
Comment on this business

to add Vadstena Camping map to your website;