facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vadstena Ställplats Husbil

Address: Vadstena
City: Vadstena


Similar places near
Vättervikens Camping Vättervikens Camping 3 km Trevlig personal som snabbt hjälpte till när något var fel. Jättefin stuga efter att ...
Reviews
Jättefin plats med nära till allt i den vackra staden. Betyget skulle kunna vara högre, men… Informationen är minst sagt bristfällig. Den enda upplysningen som du får är hur du ska betala för din plats, inget annat. Var hittar jag: Duschar, toalett, dricksvatten, tömning av gråvatten, svartvatten och så vidare.
Bra läge vid vattnet. Bokningsbar, bra tycker ja. Men mysfaktor =0. Serviceanläggningen va inte den bästa man besökt å låg lååångt från ställplatsen ! Låg intill hamnkontoret i en grön Barackliknande byggnad. Det värsta var att det inte gick att sitta utanför husbilen, miljoner åter miljoner med myggliknande flygfän som svärmade runt husbilen. Se bilder! Positivt var att det är bara ca 5 minuters promenad fram till centrum o torget.
Bra ställplatser med asfalt för bil och gräsyta bredvid. De på grusplan såg tråkigare ut. Färskvatten o toatömning vid båtmacken. Gråvatten vid gul tegelbyggnad. Långt till dusch, 400m, som var på andra sidan. När man kom fram till denna gröna byggnad trodde man det var en sopcontainer. Hur kan man sätta en så ful byggnad i ett så fint område.
Trevlig ställplats nära till centrum Med restauranger och affärer. Lite krångligt att komma till toa och dusch.
Fint om man står vid vattnet. Men det är långt till duscharna som var ofräscha Finns toaletter på slottet helt ok Fruktansvärt äcklig latrintömning!! Dåligt uppmärkt om vart toaletter, duschar mm finns! Inget servicehus på ställplatsen, det fanns på andra sidan slottet som man är tvungen att gå igenom för att komma till duscharna etc.
Fint ställe, men minus för att det är bokningsbara platser. Skulle vara hälften bokningsbara och resten fria. Samnt att toaletten och duschen ligger. På andra sidan vallgraven. Dom har pratat i flera år att dom ska bygga nytt, på ställplatsens sida. Men det händer inget
Kanonläge vid slottet, och för promenader till allt man vill se i Vadstena. Lite förvirrande med var duschen var och wc och tömning mm, det låg lite utspritt. Vi kommer att åka hit igen!
Mycket bra ställplats som nu kan bokas i förväg dock med en bokningsavgift . När till staden
Mycket vackert belägen ställplats
Vi stog på fin plats vid strandenkanten och såg en jättefin solnedgång!Dock missade vi hur man inbokade till ett dygn till. Så visade det sig att en ny bil bokat innan vi hann göra det. Infon är bristfällig! Så även info om var servicehuset är beläget samt färskvatten o tömming! Men vi kommer gärna åter o hoppas infon då är bättre!
Comment on this business

to add Vadstena Ställplats Husbil map to your website;