facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vaduvill kulturförening

Vaduvill kulturförening

About

HÄRE SALONGER 2018: 1, 7, 8, 14 och 15 december.

Story

Häre Salonger är en julshow i tre akter i kombination med julbord. Allt serverat med en stor portion humor och starka musikaliska nummer.

Den ideella kulturföreningen Vaduvill har som målsättning att arrangera kulturaktiviteter samt verka för kulturutbyten och kulturidéutbyten till fördel för Indals invånare. Julshowen Häre Salonger är vår succé och stolthet, liksom att vi tävlade i finalen i Revy-SM i Skövde 2013 samt tog oss till semifinal i samma tävling 2015.

Kulturföreningen Vaduvill har växt fram ur gänget som skapade Häre Salonger. De årliga julshowerna vi hållit sedan 2009 har varit succéer och ger mersmak. Vi känner att vi vill ha mer. Vi vill att det ska hända mer på kulturfronten i Indal. Under hela året.

Vaduvill har som målsättning att arrangera kulturaktiviteter samt verka för kulturutbyten och kulturidéutbyten till fördel för ortens invånare. Det handlar om musikarrangemang, konserter, teater, kulturella evenemang, föreläsningar och kurser. Det handlar om att arbeta för ökad samverkan med andra föreningar.

Som namnet antyder anser vi att det finns inga gränser för vad vi vill och kan göra, finns idéerna så finns möjligheterna. Kreativitet, lust och glädje är vår styrka och vi vänder oss till människor i alla åldrar och samhällsgrupper.

Address: Björkallén 41, 860 40 Indal
Phone: 070-661 74 41
City: Indal
Zip Code: 860 40


Comment on this business

to add Vaduvill kulturförening map to your website;