facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Valbo Hockey

Valbo Hockey

About

Valbo Hockey Club bildades 2007 efter att hockeysektionen dragit sig ur Valbo AIF.Föreningen har verksamhet för alla årskullar från hockeyskola, ungdomsla

Story

Valbo Hockey Club är en egen ishockeyförening som bedrivs med ideellt arbete. Föreningen bildades den 1 juli 2007.

I Valbo fostrar vi inte hockeyspelare. I Valbo fostrar vi vinnare


Målet med verksamheten är att tillsammans skapa en meningsfull fritid för våra ungdomar så att så många som möjligt är kvar i vår verksamhet så länge som möjligt.
Vår ambition är att på ett positivt och professionellt sätt skapa förutsättningar för varje individ att bli en bra hockeyspelare och utvecklas som människa. Samtidigt som de utbildas rent hockeytekniskt vill vi skapa en miljö där de också utvecklas socialt.
I Valbo Hockey är det viktigt att vara en god kamrat och ett föredöme för andra. Vi vill att våra ungdomar skall utvecklas som hockeyspelare och individer genom att visa hänsyn och respekt.

Några sista ord;

Alla kan inte komma med i A – laget. Alla kan inte spela powerplay. Alla kan inte lägga straffar. Alla kan inte ha mest speltid. Alla kan inte bli hockeyproffs.
Men Alla kan bli det bästa de kan bli. Och har man lyckats med det spelar det ingen roll vad resultattavlan visar. För då är man alltid en vinnare. I Valbo vill vi fostra Vinnare.

Det skall vara roligt att spela ishockey i Valbo Hockey

Vänligen Tommy Sjödin& Valbo HC

Address: Sportcentrum Ishallen, 81830 Valbo
Phone: 026-13 31 58
City: Valbo
Zip Code: 81830



related searches: Valbo hockey valbo score, Valbo hockey valbo players, Valbo hockey valbo review, Valbo hockey valbo hc j20, Valbo hockey valbo roster, Valbo HC j20, Valbo HC J18, Strömsbro hockey
Similar places near
Gävle Bibliotek Gävle Bibliotek 492 meter Ett litet bibliotek med härlig personal och mysig stämning.
Comment on this business

to add Valbo Hockey map to your website;