facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Valborgs i Klintemåla

About

Valborgs i Klintemåla är en gästhamn, en butik och en café. Vi har 12 elplatser för båtar, ett basutbud av livsmedel och ett café med goda våfflor av olika slag och mackor. Givetvis finns det fikabröd med finess också.



"Vi är en liten hamn med stort hjärta. Närproducerade varor, gott hembakat fika och goda våfflor. Matiga smörgåsar erbjuder vi också. Gästhamnen har 12 platser och djupet minst 3 m. Butiken har ett enklare men tillräckligt utbud."
Address: Klintemåla 13, 57295 Figeholm
Phone: 0760401662
City: Figeholm
Zip Code: 57295



related searches: Klintemåla Café öppettider, Klintemåla Gästhamn, Stensjö by Café
Reviews
Varje sommar besöker vi Valborgs i Klintemåla. Det är sen ”gammalt”. Vi älskar närheten till havet, gott fika, fenomenal serviceinriktad personal. Det finns loppis på innergården. Och möjlighet att sitta inne i regn. Berättelsen om Valborg är intressant . Passa på i sommar att ta dig dit!
Mysigt ställe med både fika och basvaror. Rekommenderar deras våfflor!
Så mysig miljö och utsikten slår det mesta. Småländsk skärgård när den är som bäst. God fika och duktiga serviceinriktade ungdomar som servar gästerna exemplariskt.
Fint kafe med en liten livsmedelsbutik med både vanliga varor för det primära behovet, samt några med lokal anknytning. Trevlig personal och ägare. Kan starkt rekommenderas.
Trevlig fik och lanthandel. Gick att få vegansk våffla med sylt och glass.
Smaskiga våfflor och fint uppträdande på självaste midsommarafton.
Goda våfflor och trevlig personal
Jätte trevlig personal och gott fika!
Kalasvåfflan gjorde succé
Comment on this business

to add Valborgs i Klintemåla map to your website;