facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Valdemarsviks gästhamn

Valdemarsviks gästhamn

About

En kommunägd gästhamn med 85 platser för gästbåtar och 19 ställplatser för husbilar.

Story

En centrumnära gästhamn med 85 platser för gästbåtar och 19 ställplatser för husbilar.
Öppet 1 april-31 oktober.
Betalning av avgift görs i kortautomat på servicehusets gavel.

Address: Hamngatan, 61530 Valdemarsvik
Phone: 0123-122 00
City: Valdemarsvik
Zip Code: 61530


Similar places near
Reviews
Väldigt fin gästhamn, bra tilläggning vid bommar. Fräscht Servicehus med med duschar och toaletter. Det fanns en "familjedusch", ett eget utrymme där hela familjen får plats, dock bara en dusch. De allmänna duschutrymmena var uppdelat på två utrymmen med 3, 4 duschhytter i varje samt toaletter. Det som var synd var att man inte gjort ett utrymme för damer och ett för herrar, det var mix, vilket gör att man inte kan lämna den lilla varma duschhytten för att klä på sig etc. Vore skönt att kunna röra sig lite friare. Det drar ner betyget. Även en jättefin tvättstuga fanns att tillgå som gick att boka via Turistbyrån. Betalning av gästhamnsplatsen gjordes via QR-kod och bokning av bryggplats via hemsidan, väldig smidigt! MEN tyvärr så opersonligt! Valdemarsvik är en fin liten ort, lite småsömnig, vilket kändes ännu mer när det inte fanns en enda person som som tog emot, hälsade välkomna etc. Med en så fin gästhamn borde man absolut ge ett personligt bemötande till sina gäster! Priser för en natt i gästhamnen var dock väldigt modest, 250 kr. Hade gladeligen betalat en hundring mer för att glatt bemötande. Bara någon minuts promenad från hamnen fanns några restauranger, ICA och Systembolag. Resan in med båt genom "kanalen" är ganska lång och inte särskilt vacker, men väl framme är det värt ett besök. Vi kommer nog dessvärre inte tillbaka, men det var trevligt att besöka en gång.
Trevlig ställplats vid hamnen. Bara några minuter in till centrum. Har man cyklar med sig kan man cykla ut till stranden som ligger ca 5 min från hamnen.
Välordnad småbåtshamn med sommartid jättefina träbåtar från Valdemarsvik Träbåtsförening. Se och beundra hantverket!
Vacker vy i alla väder! En liten pärla väl värd att besöka. Fina ställplatser för husbil vid vattnet i hamnen. Utmärkt turistbyrå och många fina ställen att besöka inom natur och kultur och lokal handel.
,,,,, ställplatsen ä ypperligt fin plats , jättefint servicehus, rent å fräscht, utsikten, bra att dä både gick å boka å dropin , nästan mitt i centrum, å ett bageri på ställplatsen, fin park å strosa omkring i, mm mm
En vacker trevlig liten kuststadstad, med några få söndagsöppna butiker! God glass i hamnen åt vi, fanns flera bänkar att sitta och vila på med utsikt över Östersjön! Fanns lediga ställplatser för husbil nere vid hamnen!
Vid besökande,Våran elstolpe,slutade fungera.Sliten automat säkring.Dålig service..Besöker inte platsen igen..
Mycket vackert, men bocka ställplats varför ställplats ska ej bockas, där skall man bara kunna landa till.
Mycket bra ställplats. Allt välordnat och skriftlig information fanns. Erforderlig plats mellan bilarna. Utmärkt att kunna förboka och betala på nätet. Bra utbud med affärer, restauranger, bageri m fl. Hit återvänder vi gärna.
Fin hamn, rent servicehus. Stora platser när man ställer upp med husbil. Ordning och reda! Bra det går att boka, då det är en populär plats många åker till.
Comment on this business

to add Valdemarsviks gästhamn map to your website;