facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Valkebobadet Vikingstad

Valkebobadet Vikingstad

About

Valkebobadet i Vikingstad är ett utomhusbad som ägs och drivs helt av en förening och dess medlemmar genom ideellt arbete.

Story

Valkebobadet i Vikingstad är perfekt för dig med badsugna barn. Stora härliga grönområden inramat av lummiga buskar och träd. Vi har tre bassänger med olika djup och storlek som passar alla oavsett ålder eller simförmåga. Som vuxen är det lätt för dig att ha uppsikt över barnen då hela området sluttar svagt ned mot bassängerna. Har du riktigt små barn och behöver skugga lånar vi ut solparasoll utan kostnad till dig som badar hos oss. Badkiosken erbjuder glass, godis, kaffe och även en hel del matigt till lunch för både barn och vuxna! Valkebobadet arrangerar varje år simskola med utbildade handledare. Vi har simskola för alla, från de minsta upp till de som vill ta simmärken. Du anmäler dig enkelt på webben. Du tar dig enkelt hit med bil (fri parkering) eller med Östgötapendeln, stationen ligger inom gångavstånd. Mer information hittar du på www.valkebobadet.se
Varmt Välkommen!



"Valkebobadet är ett föreningsdrivet utomhusbad i Vikingstad. Vi har öppet för allmänheten från slutet av maj till slutet av augusti varje år. Se vår hemsida för aktuella öppettider och annan information!"
Address: Odlaregatan 4, 59049 Vikingstad
Phone: 01380570
City: Vikingstad
Zip Code: 59049



related searches: Valkebo förskolor, Valkebobadet facebook
Similar places near
Valkebobadet Valkebobadet 27 meter Perfekt för barnen, ok fika utbud till väldigt rimliga priser. Trevlig personal och f...
Reviews
Bra priser och pooler i 3 olika nivåer, djup, barn, och bäbis! Mkt bra grönområden.
Helt underbart skönt i uppvärmd bassäng
Trevligt och välskött bad.
Perfekt för barnen, ok fika utbud till väldigt rimliga priser. Trevlig personal och fräscht område
Fint bad med stora bassänger och ännu större gräsytor. Går alltid att hitta en plats i skuggan eller solen, vilket man än föredrar. Lagom varmt i vattnet, svalkar men går att vara i länge. Bra med liten kiosk som säljer pannkakor och varmkorv om man inte vill ta med picknick.
Bra när det är halvdant väder. När det är fint släpper de in för många.
Fina bassänger. Rent och fint.
Behaglig temperatur sedan de anslöts till fjärrvärmenätet. Bra tillgång på motionsbanor. Fina gräsytor för picknickfilten. Barnvänligt.
Billigt inträde, bra service, fint och städat samt varmt i vattnet. Bra för familjen.
Mycket bra bad med stort utbud av mat och godis i kiosken till bra priser.
Comment on this business

to add Valkebobadet Vikingstad map to your website;