facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Valla Lekplats

Address: Linköping
City: Linköping


Similar places near
Laserdome Linköping Laserdome Linköping 3 km Ett bra och trevligt barnkalas. Barnen fick spela väldigt mycket Laserdome och hade r...
Leos Lekland Sverige Leos Lekland Sverige 3 km Så bra. Och inte mycket folk.
Leo's Lekland Leo's Lekland 3 km Ganska stort med avdelning för stora och små barn. Lagom med plats för antalet besöka...
Busfabriken Busfabriken 4 km Inte coronasäkert hur mycket folk som helst
Johannelunds Lek-och Plaskdammsförening Johannelunds Lek-och Plaskdammsförening 5 km Trevlig och hjälpsam personal. Dom vet om att jag jagar ölglas med tryck så även utom...
Reviews
Skrev in lekplats på Maps och hamnade här. Fantastiskt fint ställe, lättframkomligt för barn, fina lekplatser och intressanta museer, god glass och fräsch toa.
Här kan alla med spring i benen få lite kul ett tag. I Linköpings största lekpark. Även titta på olika husdjur som Getter, Hästar kaniner och Höns. Finns flera bord och bänkar där man kan äta medhavd matsäck eller grilla. Eller köpa glass mm. i kiosken på området. Göra ett besök på Vallamuseerna som Järnvägsmuseet eller smedjan mfl. Många fina gamla byggnader. från 1800 talet finns kvar. Valla har anor från medeltiden.
Stor lekplats med olika typer av klätterställningar, gungor etc. Dessutom kaniner, getter och höns i anslutning till lekplatsen. Perfekt att låta barnen bestämma vad de vill göra. Om man vill ta med sig matsäck finns det grillplats och gott om sittplatser.
Gott om saker att klättra på, många gungor med mjuk sand runtomkring om nån råkar trilla av. Platta for att lägga ut picknicfilten och grilla lite mat. Trist att parkeringen kostar pengar men barnen velat trivas bra. Glöm inte att kolla på hästarna, kaninerna, getterna eller hönsen!
Stor fräsch och trevlig lekplats i naturskönt område med någonting för alla barn oavsett ålder! Gott om grönyta att springa runt på, parkbänkar perfekta för picknick och grillplatser om man vill grilla korv. Mycket trevligt sommartid med djur som går ute eller i inhägnad intill lekparken. Toaletter med skötbord och glasskiosk gör att man kan spendera många timmar i Lill-valla! Nackdelen som drar ned betyget är att det inte finns någon typ av vattenlek, vilket hade varit toppen på sommaren!
En bra lekplats, passar även de i ålder 9-11 men lite mer saker att klättra på hade uppskattas
Jättemycket roligt för barn i alla åldrar! Finns nåt för de minsta att öva motorik och för de större att stoja runt. Möjlighet till allt från att gunga, boll-lekar och kurragömma. Gott om plats att sitta ner och att äta medhavd matsäck. Det jag saknade nu senast var bara getterna.
En fin miljö, skog, vattenlek på sommaren, många klättermöjligheter, små djur, bra Toa möjligheter mm.
Bra lekplats och allt . MEN grillarna står lite för tätt det blir många personer på liten yta och när det är fint väder är det ju många som utnyttjar detta underbara ställe . Tyvärr upptar många en och samma grill hela dagen. Vore bra med en grillplats till.
Alltid mkt folk med barnfamiljer, väldigt fint för alla åldrar, mkt sevärdigheter i Valla,Ga Linköping
Comment on this business

to add Valla Lekplats map to your website;