facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vallberga Bageri

Address: Kövlingevägen 5 , Vallberga 312 50, N, SE
Phone: +46 430 230 84
City: Vallberga
Zip Code: 312 50



related searches: Halmstad bageri, Konditori Cecil, Tårta Ängelholm, Tårta Tranemo, Bröllopstårta Halmstad, Beställ tårta, Café Båstad, ICA Svenljunga tårta
Similar places near
Dreamcakes No 1 Dreamcakes No 1 77 meter
Reviews
Trevligt med fikastund i ny miljö dessutom var det ett trevligt ställe med goda Biskvier och gott kaffe, fin omgivning och bra service.
Trevligt litet bageri. Mycket goda matbröd o bakelser. Verkligen värt ett besök p g a ovanstående.
Tidigare har Signes varit mitt favoritställe. Vid mitt besök idag kändes det bara som att jag var ivägen & tjejen bakom kassan fick jag inga positiva vibbar av. Där fanns inte heller något direkt utbud, utan köpte tillslut päronbakelse med smörkräm & salted caramel biskvi. Bakelsen var så full med smörkräm att vi inte kunde äta den & biskvin smakade ingenting merän smör. Tyvärr en stor besvikelse & tar nog ett tag innan vi kommer igen.
Snabb service, trevlig personal, väldigt gott fikabröd och med kanonspriset. Rekommenderas starkt
Bra bemötande god glass och Gott kaffe
Fantastiska tårtor, bakverk och bröd! Kaffet är dock nästintill odrickbart, hade önskat hederligt bryggkaffe och inte från den maskinen de har. Miljön att sitta och fika i känns också tråkig tyvärr. Perfekt för avhämtning av godsaker alltså men inte särskilt mysigt att sitta där och fika. En så enkel sak som att byta kaffe hade gett ytterligare en stjärna.
Mysigt, lugnt och prisvärt! Ett fikaställe med känsla!
Detta är ett fantastikt konditori med ett rikligt utbud.Trevlig personal och så sköna vibbar när man kommer innanför dörren.Hoppas att detta smultronställe får fortsätta att ha öppet.
Trevligt litet kafé & konditori med en trevlig tjej bakom disken. Dessutom ganska gott kaffe och god bakelse med sol på uteplatsen såg lite trångt ut inne. Värt en sväng från E6 även när vi passerar nästa gång.
Fantastiskt gott bröd det jag köpte. En vitlöks fläta. Och beskrier och vinebröd.och så har dom en speciell glass. Som jag aldrig har sett förut.som är underbart god.
Comment on this business

to add Vallberga Bageri map to your website;