facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vallda Sportservice

"Bäst på cykel & skidservice i Göteborg? Old school fackhandlare; Kunskap, yrkesskicklighet & det personliga mötet ger bästa skid eller cykelupplevelsen för dig."
Address: Strandrågsvägen 3, 434 94 Kungsbacka
Phone: +46705257091
City: Kungsbacka
Zip Code: 434 94



related searches: Vallda sportservice golf, Vallda sportservice review
Similar places near
MM Sports Kungsbacka MM Sports Kungsbacka 7 km Otroligt bra bemötande i denna butik! Åker hellre hit och handlar än beställer på nä...
Team Sportia Kungsbacka Team Sportia Kungsbacka 7 km Trevlig och nära butik i Kungsbacka. Pensionärsrabatt på tisdagar. Ett trevligt initi...
Mv1-INNOVATIVE GOALKEEPING Mv1-INNOVATIVE GOALKEEPING 8 km Allt för fotbollsmålvakten! Utvalda målvaktsprodukter till kanonpriser!
Tenson Tenson 8 km Bra kläder med kvallitet och ett antal plagg med diskret logga gör att jag gärna hand...
Reviews
Personligt o vänligt bemötande. Har ett stort förtroende för att de kommer att preppa mina längdskidor på bästa sätt inför Vasaloppet
Har köpt flera par skidor här och lämnat in både dessa och skidor köpta på andra ställen för service. Kunniga, trevliga och tillmötesgående. 5 ***** varje gång!
Alltid trevligt och bra bemötande utan krusiduller och fjanteri. Klockrent bästa stället för skidhyrning. Jag får det jag ber om och behöver. Punkt.
Otrevlig. Dyr. Geografisk närhet till mitt hem är det enda positiva.
Ett nästan komiskt otrevligt bemötande i den här butiken. Jag har handlat här ganska mycket, men det har varit lås, hjälmar, belysning och annat som är lätt att bara slå in i kassan. Den här gången behövde jag få lite hjälp betald hjälp såklart, men då var jag uppenbarligen mer ett problem. Misstänker att det beror på personlig frustration hos den ansvarige, men det hjälper inte, området behöver en bra cykelaffär. Jag kommer att köpa mina cykelsaker på andra ställen i fortsättningen trots omvägen.
Bästa skidorna efter att de varit hos er och fixats till.
"så länge den inte är köpt här".... Ni kommer inte få några mer kunder med det bemötandet. Tror ni att alla köper sina cyklar hos er eller? WOW va dumt. Utvidga era vyer lite, världen har ändrats till elcykel och elscooter.
Jag stod där under en cyckel när jag kände en smäll i huvet, jag såg mig om och där såg jag den. Cyckeln i huvudet, det här ska inte hända.
Bad om att få lämna in elcykeln med punktering framdäck och stänkskärm som hade smällt av på väg till jobbet före deras öppettid. De sa nej först då jag ej tidigare köpt elcykeln där trots att de har haft modellen där för 7-8 år sen. Killen som ändå var snäll nog att öppna dörren frågade ändå sin chef men han bara sa "nej, inte en chans, vi har alltför cyklar som står i tur". Jag stod där iaf utanför Åkes sportservice entré med trasig elcykel med barnstol och ett par rätt tunga väskor. Väldigt 4-kantig bemötande på gränsen till känsla av att av misstag ha kommit till en präktig läkarmottagning. Dessutom har jag lämnat samma elcykel hos dom tidigare då kedjan kan lätt hoppa av vid häftiga växlingar. De skulle montera en kedjeskydd som skulle motverka detta med kit jag hade fått från Scott själva. Åkes sportservice satte denna kedjeskydd så pass högt upp så att kedjan fortfarande hoppade av hur lätt som helst. Och det släppte jag då trots att jag betalat ca:- 1000 kronor för den monteringen. Men nu är det dags för en välförtjänt etta i betyg.. och en knuten näve i fickan.
Bästa hjälpen hittills!!
Comment on this business

to add Vallda Sportservice map to your website;