facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vallentuna Motor AB

"Vallentuna Motor etablerades 1955 och är auktoriserad återförsäljare av nya person och transportbilar med auktoriserad bilverkstad för flera bilmärken som Ford, Mitsubishi, Opel och Citroen. Vi är också anslutna till Bosch Car Service vilket innebär att vi utför service och reparationer på alla bilmärken.Välkomna!"
Address: Industrivägen 2 , Vallentuna 186 36, AB, SE
Phone: +46 8 514 308 10
City: Vallentuna
Zip Code: 186 36


Opening Hours

Monday: 07:00-18:00
Tuesday: 07:00-18:00
Wednesday: 07:00-18:00
Thursday: 07:00-18:00
Friday: 07:00-18:00
Saturday: 11:00-16:00


related searches: Vallentuna motor ab reviews, Vallentuna motor ab parts
Similar places near
Candy Shop Candy Shop 167 meter Helt klart färskaste snuset i vallentuna! Milad som är sjukt trevlig ser till att ald...
Biscotti Biscotti 187 meter God mat och alltid trevlig personal.
Vallentuna Värdshus Vallentuna Värdshus 808 meter Helt OK mat, billig alkohol och Jack Vegas maskiner. Atmosfären inne är som alla loka...
Kristorante Kristorante 2 km Väldigt goda pizzor. Men knivarna borde verkligen bytas ut så maten går att skära.Mat...
Tessas Hus Tessas Hus 5 km
Y-Center Y-Center 8 km
Vallentuna Golfklubb Vallentuna Golfklubb 8 km Fin bana trots den långvariga torkan. Personalen i reception och restaurang var MYCKE...
Medek Medek 8 km
Roslagsstoppet Restaurang Roslagsstoppet Restaurang 20 km Man får tydligen INTE åka förbi här utan att köpa cocosbollar. Eller gräddbulle som ...
Ba-Ma Ba-Ma 20 km
Reviews
Har köpt bilar av dem i ca 15 år och alltid varit nöjd. Även servat bilar där med gott resultat. Tomas är fantastisk att ha att göra med!
Inkompetent verkstad som skickar ut bilen igen efter att det inte hittat felet! Motor rasar till följd av deras bristfälliga arbete.
Tack för hjälpen, mycket bra jobbat
Bra snabb beställning för kommande service
Kräver tjock plånbok
Precis när jag skulle köra in och lämna av bilen på service som jag bokat 2 veckor tidigare så ringer de och säger att mekanikern som skulle haft hand om min bil e sjuk. Istället för att ta in bilen och försöka bli klar med den under dagen eller lösa en annan snabb tid så får jag ställa mig längst bak i kön igen, jag får alltså vänta ytterligare 2 veckor på en ny tid...oerhört oproffsigt skött.
Detta är hit ni ska ta er för att köpa en bil! Tack Kenneth! Köpte en äldre begagnad bil av er, körde upp från Skåne utan ha sett bilen live. Skicket var som beskrivet över telefon. Såg i efterhand att bilen saknade två inredningsdetaljer. Efter några snabba mail, fick jag delarna postade hem till mig. Bästa servicen hos en bilhandlare jag varit med om - längs hela vägen till köp/efter köp. Stort tack - Colt Czt anno 2005.
De är väldigt bra.
Dom har nån oseriös underleverantörer som skadeverksta . Dom skickar inte in underlag till försäkringsbolaget ,utan bara fakturerar kund.
Precis köpt ny begagnad Opel Corsa av Kenneth Fästlund som sett till att startsträckan varit så smärtfri som möjligt. Försökt köpa bil på avbetalning av en annan firma en gång tidigare, då med motorproblem som resultat och bilen i fråga överlämnades och lånet löstes. Förklarade för Kenneth att jag hade samma oro denna gång men han försäkrade mig att det behövde jag inte vara. Corsan gick som en pärla och känns ny och lyxig. En vecka in i bilägandet så tändes motorlampan och motorns effekt begränsades av säkerhetsskäl. Suckandes kontaktade jag Kenneth som dirigerade mig till närmsta Opel-verkstad, där personalen lokaliserade felet och beställde ny gaspedal redan samma dag. Kenneth var mån om att jag hela tiden uppdaterade honom hur det gick att reparera bilen och han kontaktade själv verkstaden och tog fakturan för reparation. Nu går bilen fin fint igen och jag kommer förhoppningsvis ha många fina mil bakom ratten. Nästa bil kommer jag köpa hos Vallentuna Motor och förhoppningsvis av Kenneth. Bilar är bilar och fel uppstår, men Kenneth gjorde det tydligt att det var hans problem och uppgift att se till så bilen blev reparerad - inte min.
Comment on this business

to add Vallentuna Motor AB map to your website;