facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vallentuna Stenugnsbageri

Address: Allévägen 6 , Vallentuna 186 39, AB, SE
Phone: +46 8 511 705 70
City: Vallentuna
Zip Code: 186 39


Opening Hours

Monday: 07:00-18:00
Tuesday: 07:00-18:00
Wednesday: 07:00-18:00
Thursday: 07:00-18:00
Friday: 07:00-18:00
Saturday: 08:00-16:00
Sunday: 08:00-16:00


related searches: Stenugnsbageriet Vallentuna
Similar places near
Candy Shop Candy Shop 123 meter Helt klart färskaste snuset i vallentuna! Milad som är sjukt trevlig ser till att ald...
Vallentuna Konditori Vallentuna Konditori 163 meter Steg Ett!! Sponsra din lokala bagare!! Var där för att inhandla tårtbitar till perso...
Reviews
Utan nummerlappar gäller tydligen inget kösystem då personalen väljer att betjäna folk längre bak i kön!
Mysigt att man kan sitta i inglasade rummet "utomhus" även på vintern. Goda bakverk bl.a. en utav de godaste semlorna jag ätit och även pizzorna är värda att testa.
Miljön är hur bra som helst. Jag blev besviken på mängd av glassen som var så dyrt. Jag är glass älskare o jag vet , vad jag pratar om. Inget fel på smaken men priset för så lite glass var dyrt.
Allt vi provade var gott — pizza, glass, toscakaka, bulle. Toscan är nog den bästa jag ätit, och jag har testat många. Trevlig personal också.
Väldigt trevlig personal, god fika. Allt var väl tillagat och väldigt gott kvalitet! Rekommenderas varmt. Pizzorna såg väldigt goda ut också men det får bli nästa gång.
Riktigt trevligt cafe/bageri/konditori. Vi åkte hit på fars dag med familjen. Trevliga tjejer bakom disken och rätt mysigt. Hade gärna sett ett par soffor och fåtöljer men det är rätt litet, så jag förstår varför det inte är det.
Goda pizzor men lite dyra för lunch
Riktigt bra! Priserna okey, lite standard sthlm sådär, ca400kr för tre vuxna med kaffe, dubbla smörgåsar med ost och skinka samt någon juice, slog också till på kanel/kardemummabullar dom var helt MAGISK! Pris i förhållande till vad man faktiskt får är väldigt bra. Bageriet är fantastiskt fint och fräscht. Trevlig personal, helt enkelt kanon. Hundar tillåts för övrigt i uterummet under tak.
Fantastiska pizzor, mackor och bageri. Om man kunde ge 6 stjärnor / 5 hade jag gjort det. Tack för att ni förgyller Vallentuna C.
Bageriet har ärligt förtjänat ett högt betyg på bakverken. De förespråkar att avstå att ta med datorn så konditoriet, som har en inglasad utedel och en inleder, har endast konverserande gäster. Kvalitetstid
Comment on this business

to add Vallentuna Stenugnsbageri map to your website;