facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vallersvik Camping

Address: Vallersviksvägen 28, 439 61 Frillesås
Phone: 0340-65 30 00
City: Frillesås
Zip Code: 439 61


Similar places near
Strandgården Vallersvik Strandgården Vallersvik 17 meter Strandgården Vallersvik ligger några meter från havet i Frillesås emellan Varberg och...
Beach In - Frillesås/Torstensvik Beach In - Frillesås/Torstensvik 517 meter Hamburger&Glass Bar
Reviews
Lugnt och stilla så här vintertid. Såg två sälar. Sommartid är det full fart på Campingen med barnsamlingar för de små på förmiddagarna och många aktiviteter i kyrkan. Stranden är rätt trist och smutsig. Långgrund botten så bra för barnfamiljer. Hade stranden rensats från bös hade den fått högre betyg.
Underbar ställe med havet som granne. Ca 15 minuters promenad till affärer och restaurang.Rum: 4/5
Rum? Vet ej.Tjänst: 5/5
Väldigt fin plats och omgivning!Plats: 5/5
Lugnt & behagligt. Både berg & sandstrand. Campingen har en pytteliten affär, och kyrkan har ett fik & sommarprogram. Människor i Frillesås är mkt vänliga.
Ok camping med gräsmatta utan buskar och träd och utan större nivåskillnader. Rena toaletter och trevlig personal. Precis vid stranden som dock inte är så jättefin jämfört med andra på västkusten. Undrar vad man egentligen tänkt ned de 3 disc golf korgarna man satt upp.
Fin camping och hjälpsam personal. Ren toa och dush behövs kanske fler toaletter. Mycket bra uttrusrat kök. Fin utsikt mot havet.
Campingen ligger jättefint och känns relativt mysig, fräsch och välstädad. Negativt för oss som bodde nära servicehuset var att dörrarna till duschar och toaletter slår igen väldigt högljutt dygnet runt samt att behållaren för glasåtervinning låg intill; folk tycker det är en jättebra idé att gå och slänga glas i den vid midnatt. Så utvilade blev vi inte om man säger så. Återkommer gärna hit men då väljer vi en plats längre bort från servicehuset.
Lite folk på campingen, ingen möjlighet att köpa färskt nybakat bröd på morgonen, nära till havet om man vill bafa
Så härlig plats,med utsikt över havet och bara 100 meter till ett dopp ,Campingvärdarna mycket tjänstvilliga och har mycket bra och välskötta hygienutrymmen. Kommer tillbaka med glädje varje år ett par veckor!
Comment on this business

to add Vallersvik Camping map to your website;