facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Valter Eklund Koncernen

About

VE Sten AB
Valter Eklund Stenentreprenader AB


08-38 03 30
[email protected]

Vänligen se vår hemsida för mer info samt avvikande öppettider.

Story

Välkommen till Valter Eklund Koncernen!

Kunskap & tradition sedan 1938.

Vi har, är och kommer fortsätta vara en komplett och högkompetent naturstensleverantör till både privat och offentlig miljö, detta är vår styrka. Så oaktat om det handlar om leverans av ett parti golvsten, montering av en fasad, en bänkskiva i specialmått från verkstaden, stensättning i ett badrum eller en liten fönsterbänk från lagret så är vi rätt företag att prata med när det handlar om natursten!
Välkommen till Valter Eklund Koncernen och bolagen VE Sten AB samt Valter Eklund Stenentreprenader AB


VE Sten AB

Familjeföretaget Stenfirma Valter Eklund AB är en anrik firma som startades av Valter Eklund 1938. Firman ombildades till ett aktiebolag 1971. Människan har jobbat med sten i evinnerliga tider. Få material är så beständiga och användbara som sten. Att det dessutom finns i oändliga kombinationer och är mycket vackert gör ju inte saken sämre. VE Sten AB har funnits i över 50 år och har hjälpt folk att förverkliga sina stenvisioner.


Vad kan vi göra för Er?

Med vår kunskap om stenens egenskaper kan vi hjälpa er med alla lösningar och eventuella funderingar på vad man kan och i vissa fall t o m bör använda sten till. Kök, badrum, golv, bord, väggar, murar, terrasser, pelare med mera är bara några områden för vad våra produkter kan användas till, både utvändigt och invändigt. När det gäller de lite besvärliga bitarna för till exempel privatkunder som mallning och montering av köksbänkar kan vi även erbjuda detta för en tillkommande kostnad.
Även transporter kan utföras av oss då det ofta är relativt stora tyngder som skall fraktas både längre och kortare sträckor. Ritningsförslag på golv- och väggmönster, kanske funderingar på hur den långa köksbänken skall delas för bästa passning? Vi har oftast lösningar på dessa problem också. Kom gärna och titta på en av Sveriges mest välsorterade stenbutiker och tala med någon av våra medarbetare, som gärna guidar dig till dom produkter som kan vara intressanta för Er.


Valter Eklund Stenentreprenader AB

Vi är sedan 1995 ett fristående bolag i koncernen och är som namnet avslöjar det företag inom koncernen som sysslar med stenarbeten. Vi har specialiserat oss på naturstensmontering där det krävs stor kompetens och erfarenhet, golv, väggbeklädnad, trappor, fasader, köks och badrumsinredningar, renovering / restaurering, markhällar etc är exempel på arbeten som vi utför i vårt verksamhetsområde.
Vi svarar för den kompletta lösningen där ombyggnationer med infällning av t.ex. entrémattor och liknande kompletterar stenarbetet.

Address: Korgvidegränd 5-7, 162 06 Vällingby
Phone: 08 38 03 30
City: Vällingby
Zip Code: 162 06


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 17:00

Similar places near
ABC Reparationssvetsning ABC Reparationssvetsning 900 meter Översatt av Google Trevlig verkstad Andrius företag Original Nice workshop Andrius c...
Huss Entreprenad konsult AB Huss Entreprenad konsult AB 1 km Bedriva konsultation inom schakt och entreprenad såsom gräv - och markarbeten grundlä...
Vällingby Park Vällingby Park 1 km Jag rekommenderar inte Vällingby park pysslingen mina barn var där och de var bråk dä...
See you at work, Vällingby See you at work, Vällingby 2 km Fantastisk kontorshotell! Perfekt för affärsmöten med många mötesrum, tilltalande ark...
D-Grund AB D-Grund AB 3 km
Reviews
Jättebra gäng, snabb service!
Bra utbud men lite dålig/långsam service
Mycket gott bemötande. Snabb och proffsig hantering av mitt ärende.
Stort urval av sten, högt kunnande och mycket hjälpsam personal.
Stort utbud, hög kvalité och bra service. Det var ganska lång väntetid när jag beställde min lilla stenskiva, men den blev klar på bara någon dag då dom kunde klämma in den mellan de "stora jobben".
Stort urval av natur sten
Kunnig personal
Comment on this business

to add Valter Eklund Koncernen map to your website;