facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Valvet Spa Furusund Värdshus

Valvet Spa Furusund Värdshus

About

Välkommen till Valvet Spa i de vackra källarlokalerna på
Furusund Värdshus.
Hit kan du komma för olika välgörande spa- och massagebehandlingar. En tid för lugn och avslappning för bara dig.

valvetspa.bokadirekt.se

Varmt välkomna,
Mikaela

Address: Furusund strandväg 2, 76019 Furusund, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46725221163
City: Furusund
Zip Code: 76019



related searches: Avbokning furusunds Värdshus, Bröllop Furusunds Värdshus, Furusunds Värdshus julbord, Furusunds Värdshus meny, Furusunds Värdshus a LA carte meny, Boende Furusund, Furusunds Värdshus bastuflotte, Furusunds Värdshus take away
Reviews
Vi var ett sällskap om 4 som kom för att äta en födelsemiddag i söndags kväll. Maten var mycket god genomgående men ett antal händelser gjorde att helthetsupplevelsen drogs ned en del. - Alla i sällskapet fick inte menyer då det saknades till alla. Efter hand fick alla då andra gäster blev klara - Väldigt lång väntetid innan maten kom fram mer än 25 min. för både förrätt och varmrätt. - Delar av Champagnen hamnade på golvet i samband med att flaskan öppnades. Ingen kommentar från servisen. - En förrätt glömdes bort. Den saknade kom efter en kort stund - En varmrätt fick skickas tillbaka pga. fel tillagning welldone istället för medium Ny kom på plats efter ett tag. Ätandet kom dock i otakt. Förhoppningsvis kan servisen åtgärda detta framöver så att alla i en sittning får en angenäm helhetsupplevelse. Om/När detta blir åtgärdat är Furusunds Värdshus värd ett betydligt högre betyg.
Vi kunde inte vara mer nöjda med vår bröllopshelg! Servicen och personalens fokus är helt oklanderlig. Rummen är otroligt prisvärda och fina. Det våra gäster har varit mest imponerade över är nivån på maten. Helt otroligt hur man kan hålla sådan klass vid servering av 60 gäster samtidigt. Malin och David, vilket team ni är och vilket team ni har skapat! Vi kommer snart igen och provar er nya meny! Tack, tack, tack!
Mycket enkel mat med ett för högt pris och biffen va så seg varför äventyra med svenskt när mycket annat inte är det betala för kvalitet och inte flagga fullt ut och även servera lite klassiska rätter på menyn så smalt utbud. Mat och dryck: Mycket enkel mat med ett för högt pris och biffen va så seg varför äventyra med svenskt när mycket annat inte är det betala för kvalitet och inte flagga fullt ut och även servera lite klassiska rätter på menyn så smalt utbud.
Detta är endast avsett restaurang och inte hotellverksamheten. Riktigt hög klass på matupplevelsen, i vacker miljö med sagolik utsikt ut över vattnet. Trevlig personal. Det enda som drar ner betyget är att bartendern enbart var högst medioker men likväl väldigt trevlig. Rekommenderar varmt ett besök men hoppa kanske över drinkblandandet och gå direkt till det goda och väl utvalda vinerna och övriga dryckesutbudet.
God vällagad mat, omtänksam service och härlig atmosfär.Tjänst: 5/5
Underbar födelsedagsmiddag där. 3 rätters med jättegod Gös och hunden fick vara med med egen meny.
Vet inget om rummen då vi bara var på restaurangen.Tjänst: 5/5
Mycket god mat i trevlig miljö med god serviceTjänst: 4/5
Var där och åt lunch, mycket bra och godTjänst: 4/5
Kaffe o påskmust, inte mycket att orda om.
Comment on this business

to add Valvet Spa Furusund Värdshus map to your website;