facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vandalorum Syltan

"Många av Vandalorums gäster kommer inte bara för konst- och designupplevelsen utan även för den goda matens skull. I restaurangen lagas och bakas allt från grunden. Vi använder närproducerade, ekologiska råvaror och är KRAV-certifierade. Förutom dagens lunch på vardagar, serveras en à la carte-meny varje dag till kl 16. Till barnen erbjuds alla rätter till halva priset och för den som vill fika har Syltan ett stort utbud av smörrebröd och bakverk.Vandalorums restaurang Syltan är utsedd till bästa vägkrogen längs med E4:an Jönköping-Helsingborg enligt tidningen Vi Bilägare!"
Address: Skulpturvägen 2 , Värnamo 331 93, F, SE
City: Värnamo
Zip Code: 331 93



related searches: Vandalorum utställningar 2023, Vandalorum syltan värnamo menu, Restaurang Syltan Värnamo meny, Vandalorum restaurang meny, Madame Värnamo meny, Vandalorum Värnamo, Vandalorum boro, Lunch Värnamo
Similar places near
Gits Café Gits Café 2 km Hittade den inte.
Reviews
Restaurangen ligger inne i Vandalorum, konst- och designinstitution i Värnamo. Gratis parkering utanför. Toaletter i kälkaren. Handikapp- och barnvagnsvänligt. Olika lunchrätter, smörrebröd och bakverk. I lunchen ingår liten sallad, smör och bröd samt kaffe/te. Mycket god lunch; åt färsk pasta från Tyresö med citron, färskost, grön sparris, salladslök, parmesan och rostad mandel. Såååå gott
En ”vägkrog” i toppklass! Maten är tillagad av närproducerade, ekologiska och KRAV-certifierade råvaror. Designbutik i anslutning. Gratis parkering alldeles intill. Vi åt isterband från Wiktor Olsson i Bräkne-Holby och smörrebröd med handskalade räkor. Mycket gott!
Trevligt ställe med god mat, kaffe ingår. Gratis parkering utanför.Mat: 4/5
Konstigt system där bordsplacering är ett måste. Ingen personal syntes till för att utföra detta. Det fanns gott om lediga bord. Vi var flera som ställde oss lång kassakö, och sedan måste lämna kön och stå i kö till bordsplacering för att kunna beställa . Tur att isterbanden var goda.Mat: 5/5
Suveränt Isterband med underbar senap!Mat: 5/5
Vilken kvalitet! Supergod, ekologisk och lokal mat. 10/10
Åt en lakto-ovo-vegetarisk pastarätt som var underbart god. En rejält tilltagen portion också. Lunchsällskapet åt en soppa som inte var fullt lika uppskattad. Den var lite för syrlig, men det var en ren smaksak. Den var väl tillagad. Äter gärna här igen om jag har vägarna förbi.
Super god lunch glömde tacka men gör det nu
Kvalitén på råvarorna är riktigt bra. Tyvärr alldeles för salt! Väldigt lite mat för 139:-! Fem små potatisar och två skivor kycklingfilé.
Samma meny jämt. Ovanligt stora köttbullar som smakade ok. Fingerborgsstora skålar för sallad ger ett snålt intryck. Mao mycket Småländsk kultur.
Comment on this business

to add Vandalorum Syltan map to your website;