facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vanderland

Vanderland

About

Det mindre leklandet på hemmaplan. Där föräldrar, grandparents, barn kan mysa med barnen utan att känna att man gör av med en förmögenhet.
Varmt välkomna!

Story

Vanderland är det mindre leklandet där man kan slappna av. Barnen leker och föräldrar kan sitta och njuta av en kopp kaffe utan att vara oroliga att barnen försvinner. I cafeét sitter man och har full överblick vad barnen tar sig för. Barnen hittar lätt sina föräldrar. I cafeét så är det helt nötfritt sortiment! Vi har hembakat varierande utbud beroende på vad som vill bakas på morgonen och vilken dag det är. Mat: sallader, foccacia, toast, korv med bröd, pannkakor med grädde och sylt, glass, lösgodis mm. Vi har mjölkfria och gluten fria alternativ såsom pannkakor och toast, sallad.

Address: Kalmarvägen 3, 74631 Bålsta, Sweden
Phone: 0767123291
City: Bålsta
Zip Code: 74631


Similar places near
Lysells MammaKraft Lysells MammaKraft 223 meter Mammaträning i Bålsta. En timmes ledarledd utomhusträning som avslutas med mellanmål....
Bålsta CykelSpecialisten Bålsta CykelSpecialisten 1 km Snabb, trevlig o bra service.
Sportleken UF Sportleken UF 1 km Vi är ett UF-företag som brinner för sport och gemenskap. Vi skapar egendesignade kor...
Golfbusters UF Golfbusters UF 1 km Härligt ställe med bra simulatorer. Slagen kändes en klubba kort men riktningen på sl...
Håbo Scoutkår Håbo Scoutkår 1 km Bästa platsen i Bålsta, däremot lite dåligt med skog på senaste tiden
Bålsta padel club Bålsta padel club 2 km Riktigt bra hall!!!
Bålsta Boxingsklubb Bålsta Boxingsklubb 3 km Bålsta Boxningsklubb
Skörby Gård Ryttarförening Skörby Gård Ryttarförening 3 km Dem som jobbar där är trevliga och barnrn är suppersnälla!
Horizon Dart Lamp Horizon Dart Lamp 3 km Horizon Led Light är en ny typ av belysning för främst dart men möjlig att applicera ...
Apalle Gård ridskola Apalle Gård ridskola 6 km Välkommen till Apalle Gård, ridskolan för hela familjen.
Bålsta Ridskola Bålsta Ridskola 9 km Bålsta ridskola har en fin anläggning, bra ridlärare och kan rekommenderas.
cathup.com cathup.com 18 km We aim to offer our customers a variety Outdoor Leisure Wear and Equipment. Supplying...
Reviews
Mysigt litet lekland. Barnen har roligt här i flera timmar. Mina barn är 2 och 4 år och det här räcker gott och väl. Perfekt att man har sån bra överblick när man sitter i cafédelen. Gott fika, enkel men god matmeny.
Proffsigt men ändå familjärt, mycket bra möjligheter att alltid ha översikt över barnen. Bra avdelning för de mindre barnen, som ligger "mitt i" alltsammans - det går med andra ord bra för både större och mindre barn att ha kul samtidigt utan problem. Dessutom konkurrenskraftiga priser trots att det inte är någon stor kedja!
Bästa leklandet i norra Stockholm Håbo, inte Sthlm jag vet lagom stort, man kan sitta i fiket å dricka kaffe å låta barnen springa runt å leka, man har hela tiden översikt över hela leklandet. Trevlig personal. Utbudet i caféet är ok, men kunde vara lite till. Pannkakor finns. Helt ok priser. Rekommenderas starkt!
Jättebra!!!! Skulle få 10 stjärnor om det gick! Perfekt speciellt för yngre åldrar, min 2 åring klarar att leka och klättra överallt, dessutom har man översikt hela tiden utan att behöva leta eller oroa sig att något händer utan vetskap.
Mysig liten lekland för de minsta. Liten även i matutbudet, dock med väldig hjälpsam och glad personal. Här kan man ta igen sig med en kopp kaffe medan barnen leker. Prismässigt ok.
Jätteroligt för barnen 1 och 4 år. Lagom stort, mycket att klättra i. Bra ytor att springa på. Enda nackdelen är att det är lite dålig ventilation. Inget som stör barnen, bara mamma.
Trevlig personal, musig plats, man kan koppla av med kopp av kaffe medan barn leker!! De har jätteroligt!! Varmt rekommenderar
Litet men samtidigt lugnt och trevligt, har allt man kan önska sig av ett vanligt lekland.
Mysigt lekland med bra priser och väldigt gott fika och mat. Rekommenderas!
Litet lekland. Enkelt att ha översikt av barnen. Rent på toaletterna. Bra priser i caféet.
Comment on this business

to add Vanderland map to your website;