facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vandrarhem Immeln

Vandrarhem Immeln

About

Mysigt Vandrarhem vid sjön Immeln, som rymmer 24 gäster. Boendet passar för vandrare, familjer, kanotister, grupper, företagsfester och konferenser.

Address: Gamlabyvägen 5, 289 73 Immeln
Phone: 0046 721926215
moc.liamtoh@1ayarag
City: Immeln
Zip Code: 289 73



related searches: Vandrarhem immeln immeln reviews, Vandrarhem immeln immeln prices
Similar places near
Outcraft Outcraft 253 meter Outcraft arranges outdoor festivals for people interested in improving their skills i...
Reviews
Tråkigt att det var mycket som inte fungerade och dåligt med information kring detta. Spisplattor, lampor, eluttag, badtunna m.m var trasigt och stället är väldigt överprisat för det man får. Det är läget som ger stället 2 stjärnor. Fungerar kanske om man bara är på genomresa men rekommenderar ingen att stanna där längre än en natt. Vi hade kul ändå och det finns mycket att göra i närområdet.
Smutsigt och mycket som var trasigt! Tråkigt att allt var prismärkt och att badtunnan tog tid att värmas upp. Trevligt område och Nice att det var djurvänligt stannade här med hela min familj och hade det jättemysigt.
Tack för en härlig vistelse med stranden nära Rum: 5/5
Smutsigt. Fettiga ugnsplåtar med matrester. Illaluktande kökshanddukar. Smutsiga handfat på toa. Överfulla soptunnor. Spisplattor som inte fungerade. Trasiga glödlampor. Trasiga sängar. Ett Bed and Breakfast som kunde vara fint om ägarna skött det. Hur detta kan räknas som ett 3-stjärnigt hotell är en gåta. I övrigt väldigt fin omgivning.
Ganska mysigt litet vandrarhem intill Immeln. Ett par hundra meter till badplats med strand och hopptorn. Fina vandringsleder börjar direkt utanför dörren. Det som drar ner betyget är att soptunnorna var placerade precis utanför matsalen/köket vilket gjorde miljön där ganska otrevlig. Dessutom fullt av flugor på hela stället vilket väl i och för sig är normalt på landet såhär års. Köksutrustningen hade också mått bra av en liten uppdatering, typ ren kökshandduk lite då och då. Speciellt med tanke på corona osv... I rummet saknades sänglampor till våningssängen, och två golvlampor var trasiga. Så, på det hela taget - ett mysigt och lugnt ställe med klar förbättringspotential.
Inte alls prisvärt. Bokade rum I 3 nätter för 3 personer, fick minsta rummet på stället trotts andra lediga rum. Ingen personal eller ägare sågs till på dessa dagarna.Rum: 1/5
Mycket hemtrevligt vandrarhem, vi vaknade till vacker sjöutsikt, fick fint bemötande. Vi blev glada när vi förstod att det var gamla stationshuset vi bodde i och åt frukost i väntsalen som gjorts om till en mysig matsal, eftersom vi var på cykelresa längs med gamla banvallen för Kristianstad-Älmhults järnväg. Rekommenderas.Rum: 5/5
Värden Samer Kabalan tog emot oss på ett ypperligt proffsigt och vänligt sätt.! Bästa läget jättenära sjön. Rent, stort, härliga rum och alla bekvämligheter vi behövde! Vi kommer tillbaka!Rum: 5/5
Lampor funkade inte, sängarna var trasiga, inget funkade, skulle inte rekommendera..Rum: 1/5
Mysigt välskött och trevligt stället. Vacker natur med äppelodlingar inpå knuten.
Comment on this business

to add Vandrarhem Immeln map to your website;