facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vandrarhem Poppeln

Vandrarhem Poppeln
Address: Esplanaden 17, 613 30 Oxelösund
Phone: 015533939
City: Oxelösund
Zip Code: 613 30



related searches: Vandrarhem poppeln age, Vandrarhem poppeln photos
Similar places near
Kerckhaert Sverige Kerckhaert Sverige 2 km Importör i Oxelösund, Sverige
Stenviksbadet Stenviksbadet 2 km Här är så fint planerat och byggt med btygga och soffor. Härligt att sitta på bryggan...
Jogersö Jogersö 3 km Trevlig badplats med både sandstrand och klippor, bra även för rörelsehindrade.
Reviews
Det absolut sämsta stället jag varit på i hela mitt liv, var tvungen att vara där pga av arbete. Är det inte vinter rekommenderar jag starkt att tälta i stället. Efter bara en vecka hade jag förlorarf all respekt för personal och boende. Då det är förtal att anklaga folk utan bevis kan jag bara säga att det är min personliga åsikt att personal och ägare är skit dåliga på sina saker!!
När man först kommer fram ser det lite knepigt ut men så fort man kommer in på baksidan av huset så blir man glatt överaskad. Super trevlig värdinna och super simpla regler. För att vara ett vandrarhem så är det av hög klass i min mening med fiskdamm på tomten och bastu. Fräscha duschar och toaletter.
Tack för all hjälp! Rekommenderas verkligen, mycket trevlig personal och jätte mysig uteplats med karpfiskar i en liten lagun. Nära allt och trevliga lånecyklar. Hoppas vi kan återkomma snart!Tjänst: 5/5
3:e året jag bor på Poppeln, Carina o Tommy är mån om att gästerna skall ha det bra. En orginell miljö som jag gillar. Många olika typer av rum/lgh med överkomliga priser
Här är en bra ställe med en lugn och bra atmosfär. Med bastun, enkelt gymm, stor fin kök och stor matsal. Mysigt vandrarhem.
Ett av dom trevligaste och mysigaste vandrarhem jag varit på. Härliga rum och utrymmen. Dessutom mycket humana priser.
Mysigt ställe! Fint rum och kök, stort plus för bastun Rekommenderar varmt!
Mysigt och trevligt ställe
Fina rum och gemensamma utrymmen samt trevlig personal. Välutrustat kök med gott om plats för förvaring av frys samt kylvaror.
Bra boende i centrala Oxelösund. Sköna sängar och stort kök för att fixa både frukost och Middag. Lugnt läge mot innergården.
Comment on this business

Directions to Vandrarhem Poppeln with public transportation


Esplanaden 60 meters
615
715
Oxelösund Trädgårdsgatan 80 meters
615
715
Oxelögatan 250 meters
615
715

to add Vandrarhem Poppeln map to your website;