facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vantalängan

Address: 273 55 Tomelilla
City: Tomelilla
Zip Code: 273 55


Similar places near
Gladan och Vråken Gladan och Vråken 3 km Ett jättefint boende med trevligt värdpar, rekommenderas!
Eljarödsbadet Eljarödsbadet 3 km Ett litet mysigt ställe, omklädningsrum och glass finns .
Haväng, Skåne Haväng, Skåne 3 km Otroligt lång & mysig strand. Hela området är fantastiskt med grönområden, fåren ...
Christinehof Christinehof 6 km Jag besökte slottet sommaren 2022. Trevligt bemötande av vännerna som gör sitt ytters...
Christinehofs Slott Christinehofs Slott 6 km Jag besökte slottet sommaren 2022. Trevligt bemötande av vännerna som gör sitt ytters...
Christinehof Castle Christinehof Castle 6 km Jag besökte slottet sommaren 2022. Trevligt bemötande av vännerna som gör sitt ytters...
Christinehofin Linna Christinehofin Linna 6 km Jag besökte slottet sommaren 2022. Trevligt bemötande av vännerna som gör sitt ytters...
Listarumsåsen Listarumsåsen 17 km Härligt
Borg Design Borg Design 18 km Trevligt litet ställe med mycket antika möbler och prylar.
ATV World Sweden ATV World Sweden 18 km Värt ett besök, kommer köpa truck här!
Wallins sten och Hantverk Wallins sten och Hantverk 20 km Försäljning och montering av nya gravstenar. Ommontering och dubbning av gravstenar....
Ullstorpsgardencenter Ullstorpsgardencenter 20 km Bra utbud av fina växter, trevlig och hjälpsam personal.
Rehab Gym Rehab Gym 20 km Trevlig och omhändertagande personal. Trivsam miljö med kapacitet för många som träna...
Reviews
Bästa vandringsleden i Brösarp! Väldigt vacker promenad och en fantastiskt led genom bokskog och på Brösarps kullar.
Fantastiskt ställe att sova på, antingen i ett av de två vindskydd som finns eller i tält. Mycket vacker omgivning med frodig skog och en å. Det finns kallt vatten från en brunn, flera bord och bänkar, flera grillplatser, toaletter, långbord inomhus, massor av ved. Kan inte bli bättre!
Underbar natur o fina stigar längs med Verkaån.
Bra plats att mellanlanda på för att fylla på vattenflaskorna, sätta sig ner och vila eller äta lite.
Vid vantalänga var det ganska bra.Vid hallamölla,så dåliga bord att fika vid ,toalett så hemskvarför inte sätta ut baja-major istället.Detta drog ner betyget, på en annars så fin vandring.
Det var super mysig övernattning. Jättefin natur.
Fint ställe att slå camp på. Finns ett litet hus med 2 långbord som man kan använda om det regnar mycket, annars finns det flera utomhus. 2 st fina vindskydd med eldstad framför och några fristående eldstäder med och utan sittplats runt. En har ett galler som är bra för grillning. Det fanns ved tillgängligt när vi var här. Det låg skyddat med tak. Det finns en brunn med dricksvatten och en torrtoa på plats också. Bilparkering ligger en 5 min promenad bort.
Vantalängan är en väldigt bra rastplats med två fräscha vindskydd och ett "hus" där man kan komma undan väder och vind. Där.finns oftast ved och flera grillplatser finns på området. Gott om plats att slå upp tält. Ett minus för att man inte kan elda inne i huset, en öppen spis med skorsten hade gjort risken för brand minimal men ökat på nyttan av huset något enormt. Som det är nu behöver man fortfarande stå utomhus om man vill ha en värmande brasa. Nära till vandringsled och parkering.
Bra information om stället. Finns två vindskydd på platsen plus en stor lada. Rekommenderar detta ställe varmt om man vill vara här en dag och grilla eller sova över i vindskyddet på stället.
Mysig lägerplats/naturcamping i skogen. Mulltoaletter finns, vatten fås genom pump. Läste någonstans att det skulle kokas så det gjorde vi innan vi drack av vattnet. Två vindskydd finns samt ett stort öppet hus med stengolv och träbänkar. Ligger precis vid Sydostleden cykelled och vid gångleder.
Comment on this business

to add Vantalängan map to your website;