facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for VapeMore

VapeMore

About

Eskilstunas första vapeshop!

Story

Eskilstunas första vapebutik! Här finner ni allt som har med e-cigaretter att göra.

Address: Carlavägen 58 A, 63351 Eskilstuna
Phone: 010-2525299
City: Eskilstuna
Zip Code: 63351



related searches:
Reviews
Jättefin service i butiken! Alltid väl bemött! Dock besviken på beställning på nätet! Beställning en söndag. Får bekräftelse att mina varor skickats på torsdagen efter. Alltså får jag inte mina varor inom utlovad tid! Dvs inom 5 dagar. Surt! Måste be grannen att kolla min ytterdörr. Risk att mina betalda varor försvinner, när jag inte kan bevaka min dörr. Illa!
Stel personal i kassan och dom har nått i sina egna juicer som gör att coilsen får väldigt kort livslängd socker? En coil räcker i genomsnitt 1vecka med deras egna juice innan den smakar bränt. Kör jag nån märkesjuice håller den lätt 1 månad.
Jag var in i fredags och köpte en vape som han i butiken rekommenderade. Jag fick precis det som passade mig fastän jag tänkt mig en annan som dessutom var dubbelt så dyr. Superproffsigt bemötande. Duktig och kunnig på produkterna. Det gjorde att jag köpte en extra vätska. Tack så mycket. Jag kommer tillbaka
Otrevlig personal som inte är serviceminded.
Trevlig butik med bra produkter Daniel är bäst att prata med om man ska ha något .. Annars är det ingen service känsla alls i butiken när Lasse står bakom disken en riktig bitterfitta..
Bra och kunnig personal. Behöver inte ens säga vad jag vill ha. Dom vet det redan. Platon philosofer 12mg
Otrevlig och konstig personal. Inte alls så brett sortiment och gamla grejer. Sved hårt och besvikelen var enorm att åka 120km och bemötas av stel och otrevlig personal.
Bästa service och otroliga mix on order juicer! Hänger alltid med i de senaste nyheterna från världen över! Helt enkelt bäst vape butiken i Sverige från mitt tyckte, rekommenderas alltid till de som är nyfikna på vape/e-cigg :
Bästa butiken, både fysiskt och online. Kunnig och trevlig personal, deras egna juicer är topnotch. Schyssta priser, snabba leveranser världens bästs kundtjänst.
Här finner du engagerad och hjälpsam personal, riktigt bra e-juice och ett brett utbud!
Comment on this business

to add VapeMore map to your website;