facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vapor Miljösmart rengöring- bilvård/cardetailing

Vapor Miljösmart rengöring- bilvård/cardetailing

About

VAPOR = ÅNGA Biltvätt & bilvård med miljövänlig ånga hos Vapor i Falkenberg. Vi rengör alla typer av fordon med hjälp av ånga. Även lackförsegling.

Story

VAPOR (lat. ånga)
Hur och var jobbar Vapor?
Vi på Vapor använder oss av den senaste tekniken inom ångtvätt och bidrar till att användningen av överflödiga kemikalier blir minimala.
Vår ångmetod förbrukar endast 5% av de kemikalier som utnyttjas vid en traditionell biltvätt samtidigt som vi sparar enorma mängder vatten per tvätt. Detta gör oss därmed till det mest självklara- och miljövänliga valet för era fordon.
Ännu ett av Vapor fördelar är vår mobilitet. Vår service innebär att vi kan komma till er på plats och genomföra jobbet hos er.

Ångmetoden
Det första som görs är naturligtvis att tvätta bilen noggrant utvändigt. Beroende på bilens smutsgrad kan det vara nödvändigt att använda ett effektivt och miljövänligt avfettningsmedel för bästa möjliga resultat.
Denna metod tvättar inte bara bort lös smuts såsom damm och partiklar, utan är även effektiv mot tyngre smuts såsom asfalt, tjära, tectyl, olja mm.
Vi tvättar på det sätt som är mest skonsamt för såväl miljön som för din bil.
Vi använder oss av ångstråle, en metod som ökar verkningsgraden samt reducerar vattenförbrukningen med 80-90% gentemot traditionella biltvättar. Detta bidrar till ett optimalt resultat och minimerar utsläppen av kemiska ämnen.

FÖRDELARNA SOM GÖR SKILLNAD!
1. Miljövänlig – En lösning för att spara på vatten och våra miljöresurser, deodorisera och sterilisera utan kemikalier. Med ångmetoden undviker vi att stora mängder avloppsvatten förorenat med kemikalier släpps ut i avlopp och förorenar miljön.

2. Spara vattenförbrukningen – Vatten är en av de mest värdefulla av mänsklighetens resurser, men dess tillgänglighet är idag hotad av flera faktorer. Vatten är en ändlig resurs som inte bör förbrukas i onödan. Vattenförbrukningen för traditionella tvätt system är c:a 100-150 l per timme, medan ångtvättmaskiner förbrukar endast c:a 5 l per timme, och 3 l vatten per bil, helt utan avrinning. Tack vare frånvaron av avloppsvatten kan ångtvättmaskiner användas där rinnande vatten inte finns tillgängligt. Särskilda tillstånd för vattenförbrukning behövs inte. Det är dags att ge vatten en andra tanke. Vårt bidrag är att erbjuda den bästa rena miljövänliga lösningen mot vattenföroreningar.
3. Ekonomisk – Spara tid och pengar för en djupare rengöring. Kortare rengöringstider säkerställer kundnöjdhet och vi hinner städa fler fordon per dag.
4. Djuprengöring – Ångtvätt har många fördelar jämfört med konventionell rengöring. Den kan även användas på lädersäten där den sanerar, deodoriserar och samtidigt eliminerar fläckar och dåliga lukter från nikotin utan användning av starka kemikalier.
5. Mobilitet- Då vi är mobila kan du som kund få din bil tvättad på plats och vid en tidpunkt som passar dig. Således sparar du både tid och pengar.
6. Flexibilitet – Mobil ångtvätt kan tvätta mer än bara vanliga fordon. Då ånga inte är ett slipmedel är den lämplig för både klassiska bilar, lyxiga limousiner, motorcyklar och båtar. Denna säkra procedur lämnar en repfri, ljus och ren yta.

7. Allergibegränsning – Termisk chock dödar fästingar och loppor som kan gömma sig i klädsel och avlägsnar bakterier, svampar och kvalster som kan orsaka allergiska sjukdomar.

Address:
Phone: 0736463551
City: Falkenberg


Opening Hours

Monday: 00:00 - 23:59
Tuesday: 00:00 - 23:59
Wednesday: 00:00 - 23:59
Thursday: 00:00 - 23:59
Friday: 00:00 - 23:59
Saturday: 00:00 - 23:59
Sunday: 00:00 - 23:59

Similar places near
Deli's Car Wash Deli's Car Wash 151 meter Har du inte tid att tvätta bilen? Vi gör det åt dig!
Bilhallen i Falkenberg Bilhallen i Falkenberg 193 meter Snart kört 1500 mil med transportern jag köpte av Anders och nu även nybesiktigad. ...
Comment on this business

to add Vapor Miljösmart rengöring- bilvård/cardetailing map to your website;