facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vara Bageri

Address: Odengatan 4 , Vara 534 31, O, SE
Phone: +46 512 104 16
City: Vara
Zip Code: 534 31



related searches: ICA Vara
Similar places near
Reviews
Väntade mig inte att hitta ett rustikt först klassigt bageri på en bakgata i Vara...!
Riktigt bra bageri! Mycket bra och gott matbröd! Men man måste komma tidigt på dagen, annars så är det ganska urplockat! Bra priser! Trevlig personal!
En sådan där hemlighet som man helst vill behålla för sig själv... ... men bageriet förtjänar offentlighetens ljus! Om du söker ett högkvalitativt bageri med gediget hantverkskunnande och respekt för såväl råvaror som slutprodukt - då har du kommit rätt! Glöm "butiksbakat" bröd bestående av 70% jäst och 20% luft - här talar vi äkta bröd! Bageriet, som öppnar redan klockan 06.00, erbjuder ett spännande sortiment av olika sorters bröd, som varierar från dag till dag. Var inte rädd för att testa något nytt, du kommer inte att bli besviken! Det erbjuds också möjlighet att köpa ett par skivor av olika bröd, vilket är mycket tilltalande. Förutom bröd erbjuder bageriet också kaffebröd av olika slag, av precis samma höga kvalitet! Njut av wienerbröd eller en god pistagekrams - och har du riktigt tur så finns det kanske också småkakor för dagen! Lägger vi därtill det faktum att bageriet är mycket prisvärt, ja, då finns det ingen anledning att inte göra ett besök! Har du tur, kanske du kan få språka med bagaren själv! Bageriet ter sig tämligen handikappsvänligt, inga större trösklar eller nivåskillnader.
Både bröd o bakverk är superfantastiskt goda. Bra vänlig personal.
Här finns alltid färskt nybakat gott bröd.
Har mycket gott bröd och goda bakverk. Trevlig personal.
Så god fika, för gott för mitt eget bästa Grym personal!
Goda bullar och gott matbröd! Värt flera besök
Ett stenungsbageri med ett stort sortiment. Brödet bakat med bl.a mjöl från LEVENE kvarn. Personalen är mycket vänlig och kunnig. Inga tillsatser i deras bröd.
FANTASTISKT gott bröd. Goda kakor. Väl värt ett besök. Det är inte enbart den mer kända konkurrenten som är duktig på bröd
Comment on this business

to add Vara Bageri map to your website;