facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vara-Bjertorp GK

Vara-Bjertorp GK

About

Varmt välkommen till den personliga golfklubben. 2013 rankades vi enligt Golf Digest som bästa golfbana i Västergötland och hamnade på 49 plats i Sverige.

Story

Vara-Bjertorp GK är belägen mitt på Västgötaslätten. Klubben bildades 1987 och banan invigdes 1990. Banan är en mycket välskött park och skogsbana i slottsmiljö. Lätt att promenera och den passar alla kategorier av golfare. Vi lovar dig en ordentlig utmaning, oberoende av handicap.

Enligt Golf Digest rankning av Sveriges 50 bästa golfbanor 2010 kom vi på 43:e plats i Sverige och fyra år i rad 2007 – 2008 – 2009 – 2010 var vi rankad som Västergötlands bästa golfbana.
2013 tog vi glädjande tillbaka första platsen i Västergötland och hamnade på 49 plats i Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla vår klubb och bana.

Address: Fyrunga Bjertorp 10, 535 91 Kvänum
Phone: 0512-20261
City: Kvänum
Zip Code: 535 91


Similar places near
Kvänums BK Kvänums BK 5 km Suoerproffsig personal och jättetrevligt ställe. God mat och sköna sängar!
Lumber & Karle Bowling Lumber & Karle Bowling 5 km Jättefint och fräscht hotell, bra bemötande, god mat, sköna sängar. Finns ett litet g...
Reviews
En fantastisk golfbana i ett otroligt skick trots ett kraftigt åskoväder kvällen innan. Lätt att gå och bra variation på hålen. Ställplats och två greenfee 350kr p/p, otroligt prisvärt
Lite platt men faktiskt skick. Åk gärna dit om ni inte varit där förut.
Riktigt fin bana, och bra mat i restaurangen. Hit åker jag gärna fler gånger.
Spelade banan idag 1 juni och har spelat många banor i år varav många toppbanor.Denna var världsklass, vilka greener och toppen fairways,ingen bana jag spelat kan mäta sig med denna inte ens nära.
En trevlig bana med varierad layout och mycket fin kondition
Banan är mycket trevlig och dessutom lätt att gå. Vi tycker denna är mycket roligare än Knistad och Lundsbrunn.
Fin golfbana i väldigt bra skick
En av de bättre golfbanorna i Skaraborg. Helt perfekta greener, fairway var ganska dålig pga av det torra vädret. En bana jag kommer besöka igen. Stort minus är att Golfkortet inte gäller på helger.
Fantastisk bana alltid bra standard på allt
Bokat slottsmiddag vinpaket och frukost men blev avvisade trots bekräftelse via mail....Åk INTE hit, boka INTE någonting....BOJKOTTA BJERTORPS SLOTT
Comment on this business

to add Vara-Bjertorp GK map to your website;