facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vara Bokhandel

Vara Bokhandel

About

En mysig liten bokhandel i centrala Vara.

Address: Sveagatan 6, 53431 Vara
Phone: 0512-10026
City: Vara
Zip Code: 53431



related searches:
Reviews
En fin och sympatisk bokhandel, att gå in där kändes som befinna sig på en plats från svunnen tid.
Trevlig och välsorterad liten bokhandel där det mesta finns - böcker, kontorsmaterial, pussel etc. Om man ändå saknar nåt så tar den mycket vänliga personalen hem det önskade. Rekommenderas!
Underbar bokhandel som jag älskar att vara i! Kunnig och trevlig!
En mysig liten gammaldags bokhandel där man möts av ägaren med sitt kunnande och engagemang. Och den riktiga doften som skall finnas i en bokhandel.
Bra sortiment, men saknar man något, tar de snabbt hem det! Med andra ord, mycket god service! Dessutom trevlig och kunnig personal!
Utmärkt liten bokhandel med litteraturintresserad, vänlig och trivsam bokhandlare. Butiken har också en pappersavdelning. Trappan in är inte så lätt för den som har svårt att röra sig men atmosfären varm när man väl kommit in.
En klassisk bokhandel, som vi minns från för, anpassad för idag, Ett självklart stop om man är i Vara. Köp en god bok och unna er en kaka på Nordpolen.
En liten men mycket välsorterad bokhandel. Ägaren har en fantastisk förmåga att komna ihåg vilka färgpatroner mm som man köpte sist. Vänlig personal.
Bästa bokhandeln! Personalen är toppen. Här finns, utöver böcker, även spel, pussel, kontors- och konstnärsmaterial. Kanonställe när man behöver en present eller julklapp.
Bra hjälp och information om böcker till en 6-åring.
Comment on this business

to add Vara Bokhandel map to your website;