facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vara Konserthus vänner

About

Vara Konserthus vänner är en förening vars syfte är att ideellt bidra till den fortsatta utvecklingen av Vara Konserthus genom att bl.a. sprida kunskap om konserthusets verksamhet och bidra som goda ambassadörer. Årsavgiften är 300:- per år.

Address:
City: Vara



related searches: Vara Konserthus Elvis, Vara Konserthus Rotary, Vara Konserthus vaccination, Vara Konserthus barn, Solala Vara Konserthus, Vara Konserthus weeping willows, En vits jul Vara Konserthus, Vara Konserthus presentkort
Similar places near
Vara Konserthus Vara Konserthus 120 meter En trevlig och sympatisk plats i Vara. Det är en bit från centrum och från järnvägsst...
Reviews
Vara konserthus är en härlig plats. Man ser bra i stora konsertsalen var man än sitter nästan och kommer nära den som uppträder. Varierat utbud och till och med under pandemin så kändes det tryggt att komma till Black boxen. När det fick vara 50 gäster Längtar till nästa besök!
Härlig och mysig stämning när man kommer in i konserthuset, finns tillgång till både mat och dryck. Själva konsertsalen, där vi var i kväll för att uppleva Mikael Wiehe och Ebba Forsberg, hade sköna stolar samt att man ser bra vart man än sitter. Rullstolsanpassat .
Vid senaste besöket blev placeringen inte bra, såg bara två tredjedelen av föreställningen.
Alltid lika trevligt att komma dit. Personalen är supertrevlig!
Mycket fint och bra konserthus, med många bra föreställningar/konserter, samt tillgång till god förtäring
Mycket bra lokal, Blackbox, att ha konferens i
Var annanstans i landet kan man finna ett sådant kulturhus?
God mat och mycket trevlig kväll i dansbandens tecken
Bra program. Trevligt bemötande.
Bra ordnad heldag med fika, lunch med mera.
Comment on this business

to add Vara Konserthus vänner map to your website;