facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Varbergs Flygklubb

Varbergs Flygklubb

Story

KLUBBEN - Vi är en ideell förening som drivs av våra engegerade flygare. Klubbens medlemmar kan använda de motorflygplan och motorseglare vi har i hangarerna och förutom privatflyg flyger urnyttjar även företag, näringsliv våra flygplan. Frivilliga Flygkåren, som är en av de rikstäckande frivilligorganisationerna, använder flygplan och piloter frång klubben för brandflyg, havsövervakning etc.

SKOLAN - Om du vill skaffa flygcertifikat har du möjlighet att gå hela kursen hos oss. Lektionerna sätter igång på hösten, men det finns även möjlighet att få en individuellt utformad utbildning. Kontakta oss om du vill ha mer information!

CAFÉET - Vårat Café är öppet för allmänheten varje dag, året runt. I kyldisken finns allt från ostfrallor till lyxmackor för billiga priser, och vi har alltid hembakade kakor och kaffe.


Om du vill ha kontakt med flygklubben går det alltid att ringa oss dagtid, maila, eller komma förbi caféet där det nästan alltid sitter sakkunniga flygare.

Address: Getterövägen 2, 432 93 Varberg
Phone: 0340-19 800
City: Varberg
Zip Code: 432 93



related searches: Varberg Airport, Varbergs Flygklubb ställplats, Varbergs Flygklubb spaka själv, Webbkamera Varbergs hamn, Väderstation Varberg, Webbkamera Varberg Apelviken, Kameror Varberg
Similar places near
LP Socialt Center LP Socialt Center 2 km LP- Socialt center i Varberg fungerar som ett öppethus med kafé och dagverksamhet. Öp...
Dagverksamhet Klubb Höjden Dagverksamhet Klubb Höjden 4 km Vi är en dagverksamhet för personer i ett tidigt skede av en demenssjukdom. Här skriv...
Reviews
En mycket trevlig upp o spaka självdag med sol, trevligt sällskap och gott fika på Varbergs flygfält
En upplevelse att få fluga med i ett litet propellerplan. Går att köpa presentkort. Välskött klubb och trevligt bemötande. Bra café.
Trevligt café men lite simpla bord för den som vill sitta utomhus när det är skönt väder.
Perfekt flygdestination. Dopp i Kattegatt 30 min från landning
Härligt, gott, billigt kafé
Helt ok. Men inte mer!
Alltid fin fika och goda mackor med rimligt pris. Ett favoritställe.
Bra ställplatser, plana och många med skugga.
Trevlig personal, jättegoda räkmackor. Ett plus: att titta på flygplanen.Fin uteplats.
Comment on this business

to add Varbergs Flygklubb map to your website;