facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Varbergs Sparbank

Varbergs Sparbank

About

Välkommen till Varbergs Sparbank! Här svarar vi på dina frågor och synpunkter, vardagar kl. 08.30-17.00. Tänk på att inte lämna ut känslig information, t ex PIN-kod, lösenord, konto- och kortnummer på Facebook.

Story

Vi är din bank på hemmaplan med huvudkontor i Varberg. Vi är ca 130 anställda fördelade på telefonbank och 5 kontor i Varbergs kommun och Horred i Marks kommun. Varbergs Sparbanks verksamhet är lokal. Alla beslut fattas här - stora som små, av oss som känner kunden, verksamheten och marknaden. En unik närhet.

Som kund hos oss får du din egen rådgivare som hjälper till med frågor kring sparande, finansiering av boende mm samt trygghetsförsäkringar och sakförsäkringar. Behöver du hjälp med juridiska frågor har vi jurister. Fler och fler väljer även vår internetbank samt vår mobilbank där utvecklingen av nya tjänster pågår hela tiden. Den nära och personliga kontakten är enormt värdefull för oss som bank och uppskattad av våra kunder.

Vårt engagemang i bygden har varit och är en framgångsfaktor för oss. Varbergs Sparbank ägs till 100% av Sparbanksstiftelsen Varberg. När det går bra för Varbergs Sparbank balanseras en del av överskottet i banken och en del går tillbaka via vår ägare till Varbergs kommun och Horredsbygden. Tillsammans med Sparbanksstiftelsen Varberg kan vi satsa på engagemang som får bygden att växa och utvecklas.

------------------------------------------------
Policy
Vi ber dig att respektera Facebooks regler och svensk lag, särskilt personuppgiftslagen.

Vi kommer att ta bort brottsliga inlägg liksom personangrepp, sexistiska, nedvärderande eller på annat sätt olämpliga eller stötande inlägg. Detsamma gäller inlägg som gör reklam för tjänster eller produkter som inte tillhandahålls av Swedbankkoncernen eller som enbart riktar sig till andra användare med syfte att rådfråga, samla åsikter och liknande för annat bruk än rent privat intresse. Inlägg som gör intrång i annans immateriella rättigheter är inte heller tillåtna. Den som bryter mot reglerna kommer att dessutom att blockeras från sidan och rapporteras till Facebook.

Address: Bäckgatan 16-18, 432 22 Varberg
Phone: 0340- 66 60 00
City: Varberg
Zip Code: 432 22


Opening Hours

Monday: 10:00 - 17:00


related searches: vimmerby sparbank, sparbanken skåne, falkenbergs sparbank, föreningssparbanken logga in, sparbanken, swedbank sweden, sparbanken swedbank
Similar places near
Simplicity Simplicity 327 meter Simplicity är ett oberoende fondbolag med affärsidé att förvalta investeringsfonder e...
Reviews
Sämsta banken du kan tänka dig någonsin. Skulle hämta ut återbetalningscheck som man kan hämta ut i varje bank förutom Varberg sparbank, Dom sa att vi hanterar detta eftersom du inte är kund hos oss. Man behöver man bli kund för hämta ut en värdecheck? Totalt värdelös bank!
No comment!!! Idag åkte till sparbanken i varberg, i stan, jag ville växla €uro till Svenska kronor! De sa tyvärr vi hanterar inte utländska pengar. Jag sa inget men blev förvånad, en bank i Europas hjärta hanterar inte Euro Valuter. Mycket dålig, verkligen dålig. No Comment. De hörde jag för första gången i mitt liv.! Vet inte vem är chefen sim har bestämt så men oavsätt vem är han är en dålig chef tyvärr . Snart ska flyta mitt konto till en av bankerna som hanterar Euro. Blev helt besviken, mer dålig kan inte bli.!
Väldigt dålig service, tar väldigt lång tid att få svar. Skickar hem papper med posten och frågar sätter allt man gör. Detta slutade med att säga upp allt med Sparbanken. Aldrig igen…
Jag har suttit i telefonkö i 14 minuter utan att komma fram? Så tröttsamt. Ingen respekt för min tid över huvud taget?
Var kund på den banken för 20 år sedan. Men det som fick mig att lämna den gången, var när jag stått och väntat ganska länge på att få växla valuta och jag ser att det finns personal som inte är upptagna med kunder. Då kommer det in en "fin" dam med en liten hund som ställer sig framför mig och då händer det grejer. Tar inte 20 sekunder innan en i personalen som såg att hon ställde sig framför mig kommer och hjälper henne att växla sina pengar. Idag tänkte jag öppna ett konto på samma ställe för jag skulle avsluta ett konto på en bank i Danmark och flytta över dom pengarna. Tänkte att dom skulle få en ny chans efter alla år. Den unga "damen" i informationsdisken undrar varför jag vill ha ett konto och om jag inte har någon annan bank. Jag svarar att jag har ICA-banken men där kan jag inte lösa in bankgiroutbetalningar utan att det kostar pengar. Då säger hon att dom öppnar inte ett konto åt mig för det. Som tur var så hann jag inte säga att jag skulle avsluta kontot i Danmark och flytta över pengarna.
Här kommer då en recension som något uppväger tidigare usla: ett litet misstag, vid myntköp, av en fantastisk och tålmodig "ny-på-jobbet-tjej" resulterade i massor av ursäkter och en blomstercheck. Det känns fint när företag och banker inser det viktiga i att vara serviceminded. Riktigt bra jobbat! Och, du "ny på jobbet", var fantastisk med det fett jobbiga paret före mig i kön. Sträck på dig! Mvh "2-kronorsmannen"
Otrolig dålig service. Glömde bort mitt ärende när jag hade köpt min nya bil så fick vänta en vecka extra för att hämta ut min nya bil. Långa svarstider och handläggningstider.
Trevlig o hjälpsam personal, gillar denna bank aldrig varit några problem, helt ok
Äntligen lite service öppet till 2000 kommer dit helt stängt kanske läge att kontrollera webbsidan
Uråldrig inredning, långa kötider. Allmänt tråkig bank
Comment on this business

to add Varbergs Sparbank map to your website;