facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Varbergs Trafikskola

About

Hej! Välkommen till vår sida. Här kan du se vem som nyligen fått körkort, hålla koll på kommande kurser mm mm :)

Products

Körkortsutbildning för A, AM, B, BE och Utökat B. Vi har även Introduktionsutbildning för Handledare och Elev, Riskutbildningar och EcoDriving.

Address: Träslövsvägen 56, 432 43 Varberg
Phone: 0340 - 10431
es.alokskifart-sgrebrav@ofni
City: Varberg
Zip Code: 432 43


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:30
Tuesday: 09:00 - 17:30
Wednesday: 09:00 - 17:30
Thursday: 09:00 - 17:30
Friday: 09:00 - 13:00


related searches: Vårberg Trafikskola, AM-körkort
Similar places near
Din Trafikskola i Varberg Din Trafikskola i Varberg 578 meter Men oj vilken bra trafikskola! Trevliga, kunniga och glada trafiklärare! :
Reviews
Mycekt duktiga och kunniga lärare. De visste exakt hur mycket lektion jag behövde stöttar och vill alltid för eleven bäst. Jag rekummenderar dena Vårberg trafikskola alla är proffessionella och tack Özcan Selchuk och Sheyma ni är så trevliga. Stort tack vårbergtrafikskola. Tack speciell Özcan han satsar alltid för eleven bäst. Ni alla är preffessionella
Väldigt duktiga och professionella lärare. Hjälper alltid till och stöttar dig! De säger alltid sina ärliga åsikter för att du ska förbättra din körning! Stort tack till alla på trafikskolan!
Slösar på din tid och dina pengar. Rekommenderar INTE. oseriösa , otrevliga .. påstår att jag ljuger om att uppkörning ingår i Csn priset. Vilket det gjorde men bad inte ens om ursäkt för attityden? Gick på deras skola i 4 månader och de ville att jag köper 50 lektioner automat men fortfarande kan dom avboka uppkörningen om jag behöver mer? Han sa att nästa lektion ska vi börja med något nytt men vi gjorde samma nästa lektion och när man väl sa det så blev han arg? Avbokade mina lektoner strax innan körning. Efter 14 lektioner frågar jag om spegelrutin så säger han ”vill du att jag ska säga när du ska titta på speglarna”???? Hade liksom inte gått dit om jag visste.
Helt fantastiskt skola och helt underbara lärare! Rekommenderar starkt, allt du behöver för att ta körkortet och dessutom känna dig trygg! Ett stort tack till Selçuk!
Hej! Jag har inte varit elev på just Vårbergs Trafikskola, däremot så var jag det på Högdalens Trafikskola, och hade då Selcuk som nu jobbar här. Och jag vill bara varmt rekommendera honom som lärare!
Enrique Jag rekommenderar stark skolan , klarade uppkörningen på första lärarna är trevliga och duktiga .
Väldigt bra trafikskola med tydliga och hjälpsamma trafiklärare, lyckades få körkortet första försöket tack vare de!!!!
Rekommenderar inte. Även om receptionisten därav två stjärnor och några körlärare är trevliga finns det körlärare som skriker åt eleverna och gör personliga ärenden under körlektionen. I övrigt tycks det vara standard att eleven kör och körläraren glor på mobilen eller svarar på sms. Inte imponerad
Utmärkt service! Väldigt duktig lärare. Jag gillar att det finns möjlighet till att lära mig på serbiska i den skolan.
TACK för utmärkt pedagogisk utbildning. Rekommenderas varmt.
Comment on this business

to add Varbergs Trafikskola map to your website;