facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vardagensolikasidor

Vardagensolikasidor

About

Vår vardag med att leva med samt ihop med någon som drabbats av Utmattningssyndrom och psykisk ohälsa blandat med en del inredning och våra hundar.

Story

Här kan ni följa oss (Tommie & Amanda) genom vår vardag där psykisk ohälsa kommer vara i fokus. Tommie drabbades av svårt utmattningssyndrom 22/9 -16 samt tillhörande psykiska besvär. Vad ledde till att Tommie vid 32 års ålder drabbades av Utmattningssyndrom? Hur är det att leva med psykisk ohälsa? Hur hanterar Amanda situationen när hennes livspartner insjuknat? Vi kommer försöka beskriva hur vår vardag ser ut som helt plötsligt blev en helt annan vardag på bara en natt.. Som ni förstår kommer ni får ta del av hur livet var innan samt vilka faktorer som gjorde att Tommie fick utmattningssyndrom. Ni får följa med i våra mörkaste stunder, till sjukhusen, försäkringskassan, rehab metoder och helt enkelt vardagens olika sidor. Vi gör detta projektet för att ha något att se tillbaka på samt en del av Tommies rehabilitering. Skulle vår historia hjälpa en enda person i samma eller liknande situation är det bara ett plus. Då Amanda har ett intresse för inredning kommer ni även få ta del av detta blandat med vår historia. Sist men inte minst kan även våra 2 hundar Leah & Kid säkerligen dyka upp då & då.
Hur har vi klarat oss såhär långt? Kärleken övervinner allt.

Address: Jönköping
City: Jönköping


Similar places near
GreenTorpedo GreenTorpedo 201 km Vi är ett gäng svenssonfiskare som gärna delar med oss av våra tips, ideer, tillkorta...
Comment on this business

to add Vardagensolikasidor map to your website;