facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Variant Köpcentrum

Address: Bäckforsvägen 11, 82023 Bergvik
Phone: 0701234567
City: Bergvik
Zip Code: 82023



related searches:
Reviews
Värt ett besök om du letar möbler och annorlunda, äldre saker. Mängder med saker. Skumma prissättningar. Lite rörigt, upplevs smutsigt men man kan nog hitta guldkorn om man letar.
Stor loppis. Dock va det mer som en antikaffär än loppis. Väldigt mycket saker. Stora, fina äldre möbler, skåp exempelvis. Trångt att ta sig runt. Värt ett besök om man har vägen förbi.
Stor stor loppishall allt från antikt till modern plast. Priserna hade stigit sedan sist. Mycket att fynda och bara titta på. Roligt med mycket saker från hälsingland. Fint sorterat. Så otroligt mycket saker så ta dig tid att gå och fynda.
Otroligt stort mycket äldre allmoge allt från dörrar till prylar och mycket möbler , hitta lampor för en hundring styck och det var ett fynd visade det sig .
Hittade lite söta saker, jättenöjd med dom. Lite rörigt och mörkt därinne, och vissa saker var dyra trots att det var trasigt.. Men ett till plus var att personalen var supergulliga I övrigt en trevlig upplevelse, kan tänka mig att man alltid kommer ut med något ”nytt” med sig.
Stort loppis. Mycket att fynda. Bra och trevlig personal. Har ni inte varit dit så rekommenderar jag ett besök.
Fruktansvärt höga priser mycket har jag sett men detta slog nog det mesta över tokiga priser jag sett
Fruktansvärda överpriser. Jag har aldrig varit med om värre. Detta ska inte kallas för loppis enligt mig. Jag är chockad. Inte värt milen in från e 4. Jag funderar på att skicka en faktura för bränslekostnad p g a vilseledande information.
Lite rörigt men bra med saker.
Shoppa, fika och umgås på Variant.
Comment on this business

to add Variant Köpcentrum map to your website;