facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Varianthuset

Address: Bäckforsvägen 11B Variant Köpcenter, 820 23 Bergvik
Phone: (0270) 286087
City: Bergvik
Zip Code: 820 23


Similar places near
Söderhamns Kommun Söderhamns Kommun 806 meter
JoDu Sanering JoDu Sanering 3 km Vi hjälper personer och företag att sanera byggnader så att dom går att bo respektive...
Kristen Gemenskap Kristen Gemenskap 3 km Jättefin kyrka.
Genuine Swede MC Verkstad Genuine Swede MC Verkstad 3 km * En MC Verkstad inriktad på specialarbete & trimning av motorcyklar *
genuineswede.se genuineswede.se 3 km Bättre att tacka nej till jobb än att säga ja och sen inte höra av sig...
Alternativhälsa Alternativhälsa 3 km "Hjärtligt välkommen till Hälsokraft Karlstad: en riktig hälsokostbutik med hjär...
Reviews
Herregud dax att ta ner skylten från stora vägen åkte 1,3 km när vi kom fram så var affären nerlagd.
Värt ett besök om du letar möbler och annorlunda, äldre saker. Mängder med saker. Skumma prissättningar. Lite rörigt, upplevs smutsigt men man kan nog hitta guldkorn om man letar.
Finns det inte här så finns det inte. Man behöver ha gott om tid för att hinna se allt.
Otroligt stort mycket äldre allmoge allt från dörrar till prylar och mycket möbler , hitta lampor för en hundring styck och det var ett fynd visade det sig .
Rörigt och för mycket skräp. Dyrt
Hittade lite söta saker, jättenöjd med dom. Lite rörigt och mörkt därinne, och vissa saker var dyra trots att det var trasigt.. Men ett till plus var att personalen var supergulliga I övrigt en trevlig upplevelse, kan tänka mig att man alltid kommer ut med något ”nytt” med sig.
Stor loppis. Dock va det mer som en antikaffär än loppis. Väldigt mycket saker. Stora, fina äldre möbler, skåp exempelvis. Trångt att ta sig runt. Värt ett besök om man har vägen förbi.
Kunde jag skulle jag skriva -
Fruktansvärt mycket grejer Skrubbigt repigt o trasigt
Stor stor loppishall allt från antikt till modern plast. Priserna hade stigit sedan sist. Mycket att fynda och bara titta på. Roligt med mycket saker från hälsingland. Fint sorterat. Så otroligt mycket saker så ta dig tid att gå och fynda.
Comment on this business

to add Varianthuset map to your website;