facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Varuhuset Rönneshytta AB

"Parkera lätt. Handla bekvämt. Allt på ett ställe.Välkommen till det roliga Varuhuset och utflyktsmålet i mellansverige. 4000 m2 spännande sortiment i tre våningar och stor utemarknad. Få hjälp & råd av kunniga personal."
Address: 10 Hytt Vägen, 694 97 Rönneshytta
Phone: +4658240032
City: Rönneshytta
Zip Code: 694 97



related searches: Varuhus1
Reviews
Förvånansvärt bra butik men verkligen allt man kan tänka sig. Här finns allt först är mataffär sen kommer massa andra avdelningar, lite som rusta, sen hel avdelning för leksaker, för verktyg, cykelaffär, odlings grejer och allt möjligt. Dom här väldigt dåliga öppettider då dom stänger redan vid 19 på vardagar och 15 lördag och söndag. Jag hann bara vara där i tio minuter så jag han inte se allt men priserna verkar vara helt ok också.
Bästa butiken! De har verkligen allt! Och så otroligt trevlig och fin personal. Man blir verkligen glad av att handla där.
Den här affären skulle jag inte vilja vara utan. Närheten, trevlig personal och med ett blandat sortiment.
Ser inte mycket ut för världen, men överraskande stort sortiment. Jag tror de hade det mesta.
Ett roligt varuhus med stort utbud! Allt från falukorv till vitvaror!
Mycket intressant butik att besöka! En ICA-butik som säljer allt från mjölk till åkgräsklippare. Lite rörig då det är mycket saker på liten yta men dom har det mesta man kan tänkas behöva.
Välsorterat varuhus. Alltid trevlig och hjälpsam personal
Fanns enormt mycket av olika saker och mysigt att gå och titta på.
Har väldigt mycket olika saker.
Detta är ett fantastiskt varuhus där du kan köpa otroligt mycket saker, allt från mat till trädgårdsartiklar och vidare till vapen och ammunition för att inte glömma cyklar och motorsågar.
Comment on this business

to add Varuhuset Rönneshytta AB map to your website;