facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vattenledningsparken

Address: Vattenledningsvägen, 554 38 Jönköping
City: Jönköping
Zip Code: 554 38


Similar places near
Fröjden, Stadsparken Fröjden, Stadsparken 2 km Ett underbart dansbana i en fantastisk utemiljö!
Stugan i Stadsparken Stugan i Stadsparken 2 km Trevligt ställe med möjlighet till mysiga promenader eller kanske bara en fika i natu...
Reviews
Det är en 20-30 minuters promenad upp till Vattenledningsparken om man börjar en liten bit nedåt från Åsenvägen. Man kan förstås även åka bil dit upp, det finns parkeringsplatser i begränsade antal, fas då förlorade man det hälsosamma i det hela. Det finns även skogsstig uppåt från Gång- och cykelvägen parallellt med Björkhagavägen. Den är mer för personer och barn som gillar gå i skogen och ta fika vid bänkar och bord och kan njuta samtidigt av den fina utsikten som platsen bjuder på och syns på de flesta uppladdade bilderna. Platsen gillar även de roliga andar som är barnens favorit att titta och kanske mata. Vattenledningsparken är utgångspunkt till skogspromenader vidare uppåt på berget på skogsstigarna till en mycket fin sjö, grillplats och den bästa känslan man kan få under en skogspromenad.
Barnvänligt område med lite spännande slingor i skogen. Om jag förstod det rätt så kan man fiska i den övre dammen, med fiskekort.
Riktigt fina ogallrade skogspartier, fin utsikt över stan. Finns bra promenadvägar med hårdpackat grus som funkar för barnvagnar. Lite kuperat på sina ställen mtp rullstolsaccess, men grusvägarna borde funka med hjälpmotor?
Passar till trevliga hundpromenader.
Fin utsikt över stan. Flera grillplatser och många olika stigar och vägar att promenera längs. Kul för barnen med den historiska aspekten. Även ett populärt mtb-område, full fart ned och härligt jobbigt uppför.
Vattenledningsparken är fin både för små utflykter och promenader. Det finns bra med grillplatser och härliga promenadstigar i naturen. På våren ser man ofta mängder av paddor i området. Utsikten över stan är vacker.
Vilka vackra platser vi har i Jönköping!
Efter senaste gallringen vinter 2019-2020 blev stor del av parken skadat.
Var där när jag var barn.
Vacker utsikt över hela Jönköping
Comment on this business

to add Vattenledningsparken map to your website;