facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vattenpalatset - Vänersborg

"Bokningsbara tider via vår hemsida"
Address: Vänerparken 1, 462 35 Vänersborg (commune)
Phone: 0521-67550
City: Vänersborg
Zip Code: 462 35


Similar places near
Hallevibadet Vänersborg Hallevibadet Vänersborg 5 km Bra, men trånga omklädningsrum!
Reviews
Fantastiskt bad och lekplats för ungarna. Nästan tomt tisdag 10.00
Bättre än the reef. Många föräldrar som lever livet här. Någon stal dock våra armpuffar. Säkert en arg pappa med en Audi. Kanske en BMW? Oavsett bra för alla, även tjuvar.
Barnvänligt. Fräscha duschar. Mysig familjeplats med både våghalsiga rutschkana och plaskpool för de minsta. Å spaavdelning för vuxna.
Lagom stort och kul för alla åldrar.
Bra, skulle behöva vara större då det kan bli lite trångt. Duschar och fik är i renoveringsbehov då det är slitet.
Helt okej men sist jag var där så var omklädningsrummet på gränsen till nedrivet, kunde behöva en uppdatering och en rejäl rengöring i alla områden. Tycker mig ha sett något som liknar svart mögel kan ha fel så klart men såg helt klart ut så på stenarna. Litet och trevligt annars men det har några år på nacken och behöver rustas upp
Tyckte det var väl kallt både lokalen och i vattnet. Utebassängen var stängd. Rutchkanorna var det bästa av utbudet.
Precis lagom för barn runt 10-års åldern, äldre kommer snabbt tycka det är tråkigt. Finns två vattenrutschbanor, en med badring och en utan. Fräscht och välstädat i lokalerna, okej priser och trevlig personal. Kul med bubbelplatser inne i bassängen, som var som bubbelpool fast i badet. Vid vårt besök maj 2022 hade de fortfarande krav på förbokning sker enkelt via hemsidan och det var faktiskt skönt och lagom lite besökare och ingen trängsel alls.
Bra med tidsbokningen, det håller undan de största problemfamiljerna.
Plus + Det krävs tidsvisningen och de begränsar antalet besökare vilket gör upplevelsen roligare + Mysigt bad för barn i de yngre åldrarna som vill testa på äventyrsbad Minus - Dåligt utbud av mat - Många av gästerna hade underkläder på under badkläderna och majoriteten tvättade inte av sig innan bad. Tvättningen är kanske svår att få bukt på men personerna med underkläder som stack upp under borde fått gå och byta om. Var även barn som badade i vanlig blöja ej badblöja och vanliga kalsonger.
Comment on this business

to add Vattenpalatset - Vänersborg map to your website;