facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vattenverket Kottlasjön

Vattenverket Kottlasjön

About

Vattenverket är ett schysst kafé med äkta hantverksprägel beläget mitt i blåbärsskogen vid Kottlasjön. Microbryggeri och butik.



"Café, festvåning med eget bageri vid Kottlasjön på Lidingö. Öppet alla dagar 8-17Övriga tider för bokade sällskap.Boka på [email protected]"
Address: Insjöhagsvägen 14 , Lidingö 181 65, AB, SE
Phone: +46 8 33 55 00
es.tekrevnettav@ofni
City: Lidingö
Zip Code: 181 65



related searches: Lidingö golfklubb lunch, Långängens Gård
Similar places near
Långängens Gård Långängens Gård 724 meter Vackert beläget ligger denna restaurang och café. Det finns mycket att välja på och h...
Katsu Katsu 2 km Bra läge och bra sushi men Poké bowlen var lite tråkig
Nyfiket Nyfiket 4 km Mysig miljö som kunde utvecklas enormt mycket mer. Men caféet besöker man enbart för ...
Tehuset Java Tehuset Java 4 km Handlar regelbundet tack vare det utmärkta utbudet av te, kaffe och marmelad. Persona...
Reviews
Mysig plats, troligen ännu bättre om solen skiner och man kan sitta ute igen Mastig räkmacka på rågbröd. Kommer tillbaka för att prova något bakverk också.
Vilken pärla!! Super trevlig personal trots full rulle och massa folk. Jätte goda sallader, smörgåsar med sallad. Men kanelbullarna är fantastiskt färska och goda, nästa så jag smäller av. Många olika sittplatser både inne och ute, vid vattnet eller lite ovan för. Passar kanon om vovven är med.
Jättemysigt ställe som är lite gömt på Lidingö. Nära vattnet, många sittplatser både inne och ute. Trevlig personal som körde på : vi köpte quinoasallad med kyckling feta och avokado samt en grillad ciabatta med avokado/ kyckling dock va ciabattan ganska smaklös men det löste sig med lite salt och peppar. Nästa gång blir det sallad med chèvre & spenattoast denna såg riktigt god ut ! Vi köpte även bullar med oss hem dock inte tillräckligt bakade så vi la in dessa i ugnen några min sen blev det perfekt! Is-kaffet passade nu på sommaren Rekommenderas! Stället går även att hyra för privata evenemang.
En fantastiskt vacker tegelbyggnad med flera små rum där man kan sitta nära naturen utanför fönstret med sjöutsikt. Här serveras fantastiskt hembakat surdegsbröd tårtor och bullar. Nu under sommarmånaderna fins många härliga små sittgrupp under träden med skogen tätt inpå.vattenverket ligger precis Kapplasjön där ser och hör man plasket från badande människor. Barnvänlighet: Flera njutbara badplatser och vandringsled runt sjön. Det finns staket runt uteserveringen som tryggar upp tillvaron för barn. Parkering: Parkering finnes om än inte så många. Om man parkerar på vägen ner till vattenverket se till att man parkerar i färdriktningen Tillgänglighet för rullstol: Det finns många bra sittplatser för rullstol men det är många besökare så framkomligheten runt kassadisken kan vara lite knölig trotts att det finns utrymme. Det har en toa för handikappade.
Så fint fik, och fin badplats, men min gluten allergiska son blev så himla sjuk efter att ha ätit en glutenfri kaka där. Kanske tillräckligt glutenfritt för de som undviker gluten men inte alls för de som allergiska. Som de sa skulle vara säkert när jag frågade
Vilket ställe ett av de mysigaste fik jag varit på länge, jättefin glad trevlig och välkomnande personal som verkligen snackade loss och berättade fina saker om vattenverket. Kul inredning gick i grönt brunt och New Age, man kände sig hemma. Jätteskön uteservering. Superfint bröd med mer smör i bullarna än något annat, min kamrat njöt av blåbärsbullen full av kräm och syrlighet. Min chockolate chip var lite hård och trist men god. I princip allt var rätt, och inte för att det var något fel på tillagningen av latten kanske skulle kniven och vågen till kvarnen justeras men den smakade alldeles för lite caffe för full pott. Tack för en härlig fika 20220703 Fortfarande lika fint ställe, vi var e både vid 12 tiden och 15 tiden, det märktes att Service gänget haft mycket att göra och började göra ett lite sämre arbete, och så behöver alleripärmen uppdateras, jag avstod att testa en sak som såg god ut, för han behövde ringa och kön var för lång.
Mysigt café eller ställe för lunch. Varit här väldigt många gånger och är alltid lika nöjd med besöket. Goda bullar och goda rätter. Kombinera gärna med ett varv runt Kottla en solig dag. Hundar är inte välkomna inomhus men självklart utomhus.
Alltid lika gott fika och mysigt ställe. Idag var det dock en ur personalen av äldre modell som måste ha vaknat på fel sida. Han var snäsig och otrevlig. Många gäster reagerade över hans irriterande/stressade sätt att bemöta gästerna.
Vilken dold pärla mitt i skogen och så god quinoa grönkål och varmöktlax salld vi åt dessutom! Ett måste att ta "omvägen" hit om ni ändå är ute på promenad. Tack!
Supermysigt ställe som är öppet året om
Comment on this business

to add Vattenverket Kottlasjön map to your website;