facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ved Companiet

Ved Companiet

About

Ved Companiet är en Wood Fire restaurang & Lounge vid Maria Kyrkan i centrala Helsingborg. Runt Mariatorget.

Story

Ved Companiet är en Wood Fire restaurang & Lounge vid Maria Kyrkan i centrala Helsingborg. Runt Mariatorget erbjuder vi tillsammans med andra ledande krögare i Helsingborg, en naturlig respektfylld mötesplats i historisk miljö för Dig som vill stanna upp en stund, njuta av en bit mat, dricka något gott och umgås i glada vänners lag. I vår unika vedeldade ugn med inspiration från Neapel i Italien gräddar vi bla pizzor med en naturlig smak från ved. Från vår grill kan Du välja mellan enkla till mer omfattande rätter med skaldjur, fisk, eller fågel. På vår uteservering njuter Du av kvällssolen under sommarhalvåret.

Naturen och dess kraft är en vägledande stjärna i allt vi gör, och i allt vi erbjuder. I vår meny förenas det nordiska med inspiration från såväl det italienska som det ursprungliga amerikanska köket, och det går att finna i såväl drinkar som i vår husmanskost. Sitting Bull sitter på vår vägg, och övervakar att vi lever i harmoni med Moder Jord.


Telefon: 042-12 66 02 eller skicka iväg ett mail på [email protected]



"I vår unika vedeldade ugn med inspiration från Neapel i Italien gräddar vi bla pizzor med en naturlig smak från ved.Från vår grill kan Du välja mellan enkla till mer omfattande rätter med skaldjur, fisk, eller fågel. På vår uteservering njuter Du av kvällssolen under sommarhalvåret."
Address: Södra Kyrkogatan 22, 252 23 Helsingborg
Phone: 042126602
City: Helsingborg
Zip Code: 252 23



related searches:
Similar places near
Ved by Maria Ved by Maria 0 meter Maten var god och mäktig. Drinkarna var goda.
KOL Helsingborg KOL Helsingborg 48 meter God mat och perfekt service. Man går härifrån proppmätt.
Hotel Helsing Hotel Helsing 140 meter I hjärtat av härliga Helsingborg, 56 klassiskt inredda rum med en personlig touch. Fr...
Docken Bar & Mat Docken Bar & Mat 240 meter Avslappnat, skön musik.
Hamnkrogen Helsingborg Hamnkrogen Helsingborg 265 meter Kvällen den 11/8 var en fantastisk sommarkväll. Man ville dra ut på det så länge som...
Haket kök & bar i Helsingborg Haket kök & bar i Helsingborg 560 meter Trevligt ställe. God mat och trevlig personal. Kan rekommendera detta ställe om man v...
Tropic Bar Tropic Bar 652 meter Troppan Helsingborg, maten servicen och utsikten. Magiskt!! Missa inte ! Barnvänligh...
Ernemyr / Alfredsson Ernemyr / Alfredsson 727 meter Best place in Helsingborg
Beach Club Gröningen Beach Club Gröningen 1 km Bra läge mellan sundet till Helsingör och strandpromenaden. Mkt trevlig personal med...
BunkerBar BunkerBar 1 km Var där med en kompis på Hbgs hx sista kväll. Blev en hamburgare med pommes. Gott. Ti...
Peters gatukök Peters gatukök 4 km Trevligaste och sötaste personalen! Bra service och god mat!
Reviews
När vi dök upp kändes det som att personalen nog hade mycket att göra, men vi fick ändå bord snabbt och både mat och dryck serverades fort. Maten var god, kunde varit liiiite mer saltad bara men portionerna var rejäla och alla i sällskapet blev duktigt mätta! Riktigt god mojito och gin fizz gjorde dom också och ett extra plus ska restaurangen ha för den fräscha toaletten. Det fanns t o m ett trevligt doftljus där inne. Jag kan verkligen rekommendera detta stället!
Beta Långkokt tomatsås, mozzarella, rödbetor, chevreost, pinjenötter och flytande honung God combo men det var inte så mycket omtanke. "Inspiration från Neapel" står det på hemsidan men tycker ni bör se om ert recept på deg. Den jag fick var väldigt kompakt och tung. Förväntade mig att den skulle vara luftig och mer smak.
Riktigt bra mat. Någon i köket förstår mat. Det är rejäla portioner och riktigt bra smak. Servicen och viljan att erbjuda en upplevelse är toppklass!! Har inte ätit bättre eller större räksallad
Wow!!! Vilket härligt ställe.... perfekt service, jättegod mat och mysigt stämning.... Vad mer kan man önska sig? Gå upp och titta om Ni inte tror mig. Varmt rekommenderar detta ställe.
Prisvärda och goda pizzor! Trevlig stämning i restaurangen och på altanen. Enda nackdelen är att vissa bord är placerade nära köket där det kommer mycket ljud ifrån.
Trevlig och mysig restaurang. Ligger vackert vid Maria- kyrkan. Inbjudande uteservering men vi fick dock sitta inne och det gick bra det med. Plankor ned ox och kyckling file var utsökta. Lagom med mos då jag inte tycker om när det är överflödigt. Kycklingpasta med pesto föll också väl i gommen enl min fru. Efterrätten Nutella-pizza var god och mäktig. Kan utan problem delas på två personer!
Jag rekommenderar pizza Betasom är en av de basta som jag har ätit. Säkert kommer tillbaka med vänner Mat: 5/5
Var på Ved by Maria med familjen och fick avnjuta pizzaor utan dess like. Utan tvekan den godaste pizzan jag ätit. Ventricina var Verkligen top notch Detta stället kommer jag längta tills jag får besöka igen. Hade utan tvekan stannat kvar bra mycket längre om inte barnen varit med, för att avnjuta drinkar och lounge’ig musik i en trevlig atmosfär. Tusen tack för fantastisk mat och personal.
Vilket fantastiskt ställe! Vi beställde varsin vedugnsbakad pizza och det var två fantastiskt goda pizzor. Lätt topp 3 av alla pizzor vi nånsin smakat. Trevligt ställe, trevlig musik i bakgrunden och Maria var/ är en trevlig och serviceinriktad chef över detta toppenställe. Tveka inte att besöka henne och beställa hennes mat!
En av stans bästa restauranger. Vällagat och trevligt med en personlig service. Rekommenderar starkt Ved by Maria Ni får en kväll i en magisk miljö med Maria kyrkan som bakgrund. Kan det bli mer romantiskt och mysigt Vi kommer definitivt att återkomma till denna pärla.
Comment on this business

to add Ved Companiet map to your website;