facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Veddige Vårdcentral

Address: Ringv. 11, 432 67 Veddige
Phone: (0340) 48 20 60
City: Veddige
Zip Code: 432 67



related searches: Veddige Vårdcentral Distriktssköterska, Veddige vårdcentral Infektionsmottagning, Bua vårdcentral, Covidtest Särö, Vårdcentral Halland, Arbetsterapeut Veddige, Särö vårdcentral vaccination, Vårdcentral Halmstad
Similar places near
Vårdcentralen Halland Vårdcentralen Halland 65 meter Efter att först ha läst en rad kritiska recensioner här, så blev jag positivt överras...
Reviews
Efter att först ha läst en rad kritiska recensioner här, så blev jag positivt överraskad: Fick snabbt en första bedömning av skadad arm av distriktssköterska via chat. Sedan läkartid samma eftermiddag och kom in på utsatt tid utan att behöva vänta. Väldigt trevligt bemötande av personalen i receptionen och läkaren gjorde ett snabbt och effektivt jobb.
Så värdelösa! Under all kritik! Har man bokat tid ska man inte behöva sitta å vänta en timme. Frågar man så säger dom bara att de brukar vara sena.
Riktigt trevligt bemötande och bra service!
Tror det kan vara sämsta vårdcentralen i länet. Otrevlig ovälkomnande personal i receptionen, alltid långa väntetider på infektion eller om du försöker få en läkartid. Skulle du mot förmodan få en läkar tid så ligger den ca 2-3 månader fram i tiden. På infektionsavdelningen ska det jobba flera läkare men på grund av sjukdom och överbelastning är det oftast bara en som jobbar.
En vårdcentral som saknar möjlighet att boka läkartider framåt i tiden! Ber att man ska ringa kl 0600 varje dag för att eventuellt lyckas få någon tid. Denna service på en skattefinansierad verksamhet är under all kritik. Personalen generellt är mycket bra och trevliga men ledningen borde kanske fundera på sin roll på hur man tar hand om sina kunder patienter på ett bättre sätt.
Hallands i särklass sämsta vårdcentral många anställda gnäller om deras arbetssituation. Diabetes sköterska som inte grunderna i diabetes, likaså med sjukgymnast. Där får du agera psykolog åt läkarna då de också gnäller. Fantastiska distriktssköterskor men det hjälper ej då övriga yrkeskategorier drar ner betyget kraftigt.
Ingen kompetens. Efter besök hos sjuksköterska för omläggning av såret, blev det återbesök på Varbergs sjukhus för att sjuksköterska där skulle fixa det som ni inte klarade av fast ni fick remiss med alla info.
Går inte att boka tid för de har inte läkarschema. Svarar inte på 1177. Hopplösa att ha att göra med tyvärr.
Läkaren har ingen koll alls, gnäller över att dom har för många patienter .Håller aldrig tiden
Bra vårdcentral och, av vad jag sett, trevlig och kompetent personal. Lider väl, som de flesta andra VC, av långa väntetider enligt vad jag har hört.
Comment on this business

Directions to Veddige Vårdcentral with public transportation


Veddige vårdcentral 30 meters
616
Veddige Almvägen 120 meters
Veddige Industrigatan 180 meters
616
Veddige Ramstorp 200 meters
Veddige Vidhögeskolan 240 meters
616

to add Veddige Vårdcentral map to your website;