facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vedugnsbageriet Brobacken

Vedugnsbageriet Brobacken

About

Vedugnsbageriet Brobacken är ett litet bageri som bakar på gammeldags vis i vedeldad ugn, så som man gjorde förr.

Story

Vedugnsbageriet Brobacken är ett litet bageri som bakar på gammeldags vis i vedeldad ugn, så som man gjorde förr.

Address: Klangstorp 28, 517 94 Töllsjö
Phone: 0708-988988
City: Töllsjö
Zip Code: 517 94



related searches: brobackens bageri, brobacka bageri, www brobacken se, öresjöbacke, brobacken alingsås, brobacka kaffestuga alingsås öppettider, vedugnsbageriet sandhult
Reviews
Oerhört vänlig ägare. Mycket specialiteter i butiken med bl.a. kryddor, kött, bröd, honung, skönhetsprodukter, salsor och bbq produkter med mera. Besök är ett måste om du har vägarna förbi.
Värt att stanna till och kolla läget här. Fullt på hyllorna med grejer att äta och annat. Blev dock lite besviken då när vi var där fanns det bara fryst bröd, men köpte ett av de bröden och det var jättegott.
Fantastiskt bröd och massa andra godsaker och hantverk från andra gårdar i närområdet. Alltid glatt och trevligt bemötande. En riktig pärla!
Jättemysig liten butik/bageri med fina och goda varor. Paret som driver det är väldigt trevliga!
Vi hade en trevlig fikastund med goda räksmörgåsar och kakor,jag köpte även gott bröd och lite annat smått och gott, jag kan verkligen rekommendera detta trevliga ställe mitt uti skogen,åker gärna tillbaka.
Väldigt trevligt personal super gott kaffe och bakelse! Det finns gott om sittplats båda inne på inglasad balkong samt på gården. Nära till Alingsås kan bara rekommendera att åka ditt, så garanterar att det blir flera gånger om. 5/5
Den här anrättningen bör sättas med en stor varningsskylt. Det så kallade stenugnsbrödet bakades på el-crepes plattor. Du tvingas ta på dig landstingstossor när du går in i deras "deli-lanthandel". Priserna redovisas i en annan lokal. Dubbelt som dyrt som de bästa fiken i Alingsås. Lämnar stora sår i plånboken. Så här blåst har jag inte känt mig sen Italien 2002. Bondfångare! Och knallare är vad de är. Åk någon annanstans.
Mycket bra goda smörgåsar och andra godsaker. Man åker inte därifrån tomhänt.
Torra tråkiga kakor som var dyra, 6 syltkakor för 80 kr som smakade gammalt. Brödet var gott med också dyrt för vad man fick.
Mycket trevligt bemötande och brödet är väldigt gott.Har dessutom en massa delikatess varor olivolja senap osv Ligger fint ute i skogen i en gammal stuga
Comment on this business

to add Vedugnsbageriet Brobacken map to your website;