facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vega Antikladan

Vega Antikladan

About

Vega Antikladan
Med 500m2 har vi Antik, retro, design,kuriosa.
Egen parkering.
Tar emot kort, SWISH och kontant betalning.
Öppet året om!
Välkommen!


Address: Nynäsvägen, 3 13647 (mittemot Vegabaren restaurang), 13647 Haninge
Phone: 0725191963
City: Haninge
Zip Code: 13647



related searches: Antikladan Gillinge, Loppis Antik Stockholm, ANTIKLADAN Larv, Antikhandel Åkersberga, Antikhandlare Täby, Antikladan Gillinge Instagram, Retro Norrtälje, Cedergren Antik
Reviews
Jättekul ställe och trevlig pratstund med ägarinnan! Här finns allt mellan himmel och jord och vi fick med oss flera trevliga saker hem. Vi kommer tillbaka!
Antikaffär med många fina saker i trevlig atmosfär. Dock förtas upplevelsen av den otrevliga damen och hennes galna priser. Det finns säkert saker som är värda sitt pris men överlag tar hon överpriser. Damen är snorkig och dryg, sist jag var där snäste hon av kunden framför mig på ett väldigt otrevligt sätt. Jag har varit där några gånger kommer inte åka dit igen. Det finns bättre antikaffärer att besöka!
Mycket bra och välsorterad antik. Här hittar du allt från glas, keramik, konst till lampor. Trevlig ägare och rimliga pris för prylar av hög kvalité. Rekommenderar starkt en sväng förbi. Butiken är också hela tre våningar stor! /Daniel
Mycket fint, men väl höga priser och därmed liten omsättning på grejer tyvärr
Stockholms bästa antikaffär! En butik med flera våningsplan, med gamla och antika saker. Värt ett besök.
Har mycket och fina grejer. Men, överjävligt dyrt och "tanten" som arbetar där är totalt ointresserad och frågar man något så är hon väldigt arrogant och vänder ton direkt, att pruta går inte och hon försöker alltid gå i defensiven och "förklara" att produkten är gjort på si och så. Finns betydligt bättre ställen att gå till!
Så fina grejer till bra priser. Återkommer absolut. Trevlig personal och serviceminded.
Väldigt stort utbud av fina äldre saker. Ägarna är trevliga och pratar gärna bort några minuter.
Här om något hittar man det mesta. Ordning och reda på alla plan. Rena saker , bra personal.
Hemkommen efter ett trevligt besök på Vega Antiklada med fina fynd med mig hem. Det är så kul att gå runt i ladan man hittat något nytt varje gång. Eftersom det är antikviteter är det fina priser. Dessutom tar de in fina och ovanliga saker som är svårt att få tag på. Ägaren är mycket trevlig, delar gärna med sin av sin kunskap. Det här är ett ställe som jag kommer återvända till gång på gång. Kan varmt rekommenderas.
Comment on this business

to add Vega Antikladan map to your website;