facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vegabaren

"Sveriges första hamburgerbar!"
Address: Nynäsvägen 8,, 13647 Vega, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-7772058
City: Vega
Zip Code: 13647



related searches: Vegabaren rekord, Vendelsö Kök och Bar, Sveriges första hamburgerkedja, Wimpy Sverige, Vega Wikipedia, Clock hamburgare, Vega historia, Mando Helsingborg
Reviews
Otroligt trevlig och snabb personal. Deras tunnbrödrullar är stora och smakar utsökt! Deras hamburgare däremot skiljer sig inte mycket från ett Sibylla. Smakar identiskt. Tycker inte heller att det är speciellt trevligt att sitta där inne och äta, känns kalt och lokal aktigt, ekar o ljudnivån är bullrig. Men bra priser, inget överdrivet.
Många år sedan sist men maten är lika god. Har man inte provat sambalburgaren så bör man! Väl värt ett besök. Barnvänlighet: Lekpark med möjlighet att låna boll. Parkering: Stor parkering, gott om platser. Tillgänglighet för rullstol: Stor entré, gott om utrymme och anpassad toalett.
Bra burgare och stort utbud av snabbmat. Personalen trevlig och man fick maten snabbt. Perfekt när man kommer norrifrån och ska med båten i Nynäshamn. Tryffelburgaren var mycket god. Gott om parkering i anslutning till restaurangen. Värt ett stopp om man är ute efter snabbmat.
Jag vill verkligen tacka Cenkan polat för jätte trevligt bemötande. Både jag och min son på ca 6 år kännde oss värm välkomna tack vare Cenkan polat.
Var på vvegabaren idag och köpte en hamburgaren att ta med. När det var klart så frågade jag om det var grillkrydda på pomfritten vilket ja inte bett om. Hans svar var att jag inte sagt nått men hade inte ställt frågen om jag ville ha det. Han verkade ovillig att byta ut pomfritten så jag gick utan. Sen i bilen när jag skulle äta hamburgaren var den näst intill oätbar bättre hamburgare på Mac Donalds, så jag betalade för en meny och fick en fanta som var god.
Hamburgare var torr och tråkig Pommes var lagade i gammal bränd olja, Pommes smakade inte bra. Salladen var inte heller bra nästan bara grönsallad, men mycket kött. Tyvärr har Vegabaren tappat stort i kvalitet.Mat: 1/5
Det är inte som förr eller rättare sagt konkurrenterna har blivit bättre. Men så finns här bredd på maten och öppettiderna är mer än generösa. Som alltid, trevlig personal och kaffet smakar bra.
Hade lokalen varit trevligare och inte så kal och "ekig" så hade det varit mer än fem stjärnor, Allt annat är på topp! Men, lokalen... Nu blir det en svag femma.Mat: 5/5
Helt ok hamburgare. Trevlig personal. Bra med glutenfritt brödalternativ, speciellt när de påpekade att det är rostad lök på som innehåller gluten. Parkering: Direkt utanför dörren. Specialkost: Glutenfritt bröd fanns.
Efter att under flera år varit så där så upplevde jag vid mitt senaste besök att man rykt upp sig igen. Känns nästan som förr.Mat: 4/5
Comment on this business

Directions to Vegabaren with public transportation


Torfastleden 60 meters
Kvarntorps industriområde 120 meters
830
835
Kvarntorpsvägen 200 meters
810
830
835
Nakterhusvägen 260 meters
829
832
836
893

to add Vegabaren map to your website;