facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for VeganHey

About

VeganHey™ is a Swedish lifestyle brand with a culture of progression and absolute integrity. Influenced by urban life, inspired by artistic freedom - VeganHey creates exclusively vegan products for ppl in motion.



"Hälsohubben - en holistisk mötesplats för den hälsomedvetne.Eko-vego-rawfoodcafé samt eko-butik.Lunch, fika & catering. To go eller ät på plats.Växtbaserat, fräscht & ekologiskt.Kombinera med en stund återhämtning i yogastudion, unna dig en välgörande massage eller varför inte en kranioskral behandling. För den djärve finns även hypnoterapi.Innerligt & varmt välkommen till våra mysiga stadsoas."
Address:
City: Falkenberg



related searches: Fitnessjunkie, Vegan protein powder Sweden
Similar places near
Laddstoppet Laddstoppet 2 km Vi har laddkablar till de flesta elbilar på marknaden. Med låga priser och snabba lev...
Kontorsleverantören Kontorsleverantören 3 km En bra affär som har det mesta för kontor och lager. Har dom inte det du söker fixar ...
Reviews
I denna butik och café känns det att man brinner för det man gör. Tack för både fika och lunchen vi åt hos er.
Riktig kvalité, underbara råvaror och smaker som är tillagat med både kunskap och kärlek!
Köpte tårtor och bakelser till min födelsedag. Väldigt goda och nyttiga dessutom. Känns jättebra art ha nyttigare alternativ som är jättegott. De som jobbar där är jättetrevliga.
Har du tid, äter vegansk och gillar ekologisk mat, komposition i matlagning. kom förbi. detta liten kaffe var en upplevelse, mat tallrikt fylld av smaker och texturer. Såserna var alldeles perfekta i sin subtila nyanser i smaken som komplementerade med resten av maten i tallrikarna. Vi blev nyfikna och smakade vegansk Snickers variant från konditori. Det var väl balanserad. Ingenting av smakerna tog över. Perfekt ! Och med kaffe blev ännu mer suveränt. En lite glas till la finale och det var magnifik. Inga efter smaker av eventuellt sötma. Kallt som det ska och smältande i munnen. lite dyrt men en värd upplevelse.
Härlig personal, mumsiga och nyttiga bakverk, god vegetarisk lunch, butik med hälsokost och annat miljövänligt ekologiskt. Finns även yoga, naprapat m.m. Absolut värt ett eller flera besök!
Ett fantastiskt brett och genomtänkt utbud av bra produkter. Ett ställe som ger en avslappnande atmosfär. Maten är något i absolut särklass. Supernyttigt, rent och mycket gott. Stans bästa lunch! Kan även rekommendera deras smörgåstårtor.
Maten är lika god som den är fin och det märks att det är råvaror av kvalité som används Man känner sig alltid välkommen hit
Känns helt underbart efter den goda och hälsosamma maten! Och super trevlig personal! Tack vilken härlig upplevelse!!
Underbart och nuyttigt. Ska det smaka och vara nyttigt samtidig så själklart kostarar det. Å det e varje kropp och själ värda iallafall någon gång då och då. Här finns även som kan vara svårt att hitta på andra ställen varor till mat å barn.....
En pärla mitt i centrum, perfekt för en lunch eller fika, eller för inhandling av allt ifrån barnprodukter till kanel.
Comment on this business

to add VeganHey map to your website;