facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Veidekke i Sverige

About

Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsbolag.



"Veidekke Eiendom Vi bytte namn från Veidekke Bostad 1:a september 2019 har funnits i Sverige sedan år 2000 och byggt mer än 6 000 bostäder i Mälardalen, Västra Sverige och Skåne.Enkelt uttryckt förvärvar vi på Veidekke Eiendom mark eller bebyggda fastigheter och skapar nya bostäder. Men vi gör mer än så. Vi bygger inte bara nya bostäder, vi tar gärna en aktiv roll i utvecklandet av områdena runt omkring dem. På så sätt gör vi våra bostäder ännu mer attraktiva för de som ska bo i dem och bidrar till samhällsutvecklingen och en hållbar miljö på samma gång."
Address:
Phone: 4686356100
City: Solna


Opening Hours

Monday: 07:30 - 17:00
Tuesday: 07:30 - 17:00
Wednesday: 07:30 - 17:00
Thursday: 07:30 - 17:00
Friday: 07:30 - 17:00


related searches: Veidekke careers, Veidekke investor Relations, Peab, Serneke, Svevia, Veidekke Norge
Similar places near
EuroMaint Rail AB EuroMaint Rail AB 10 km Euromaint erbjuder kvalificerat tågunderhåll för person- och godstrafik.
Reviews
Blev utsatt för inbrott i källarförråden men de menar att det är något som man får räkna med när man bor i en nyproduktion. Vill inte kompensera oss. Skulle aldrig ha köpt en nyproduktion från Veidekke. Fick detta svar från projektledaren: "När det kommer till de inbrott som föreningen drabbats av är det tyvärr något som många nyproduktionsprojekt drabbas av. Det är dessvärre rätt vanligt förekommande att någon dörr står i öppnat läge, vare sig det är en boende eller arbetare som ställt upp dörren, och då smiter ofta tjuven in. Ett antal dörrar måste stå i olåst läge på grund av myndighetskrav som brandutrymning. Vi har under våren kompletterat med ett par tre dörrar, och vi har i samarbete med föreningens styrelse också ronderande vaktbolag som patrullerar i källaren. Den samlade bilden av detta är att det har hjälpt, men att vi vid två tillfällen haft besök vi inte velat ha. vilket i sammanhanget är väsentligt mindre än kringliggande kvarter." De tycker att vi borde egentligen vara tacksamma att vi bara blev utsatta för inbrott två gånger för att andra kvarter har haft det värre. Det har absolut ingenting att göra med säkerheten i vår byggnad. När inbrotten skedde saknade många av våra ingångar lås vilket innebar att obehöriga kunde traska in utan svårigheter. Många gånger har deras byggare ställt upp dörrarna så man kan ta sig in i byggnaden utan att anstränga sig. Tack Veidekke för er omtanke och er yttersta hjälp för era kunder. Som vanligt. Då vet vi vad ni prioriterar. Detta är nivån Veidekke sätter. Undvik detta företag och välj något annat.
Dålig återkoppling, om ens man får någon. För att vara ett så stort bolag är dem extremt dåliga på kundbemötande och generell kundservice. Väldigt lata.
Superdålig kundservice!! Svarar aldrig på mejl, och när de gör de säger att de ska återkomma men det händer aldrig!!
Översatt av Google Vägskydd Original Veidekke
Översatt av Google Mycket bra ! Original Very good !
Comment on this business

to add Veidekke i Sverige map to your website;