facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vellinge Pizzeria

Address: Kompanigatan 5, 235 31 Vellinge
Phone: 040-42 18 40
City: Vellinge
Zip Code: 235 31



related searches: Vellinge Pizzeria meny
Similar places near
Pizzeria Sorrento Pizzeria Sorrento 59 meter Rekommenderas varmt! Väldigt god pizza, bra priser och servicen var fantastisk. Här k...
Pizzeria & Restaurang Västra Ingelstad Pizzeria & Restaurang Västra Ingelstad 6 km Värt pengarna, och det är sant det de säger att de har den bästa pizzan i stan.
Reviews
Har varit mitt favorit ställe när det gällde pizza i över sju år men idag beställde 3 familj pizzor men tyvärr blev jag negativt överraskad. Pizzorna upplevdes som smaklöst och väldigt snålt med ingredienser...mycket besviken
Goda pizzor, vällagade, lite snålt med ingredienser dock. Det tog knappt 10 min. Snabbt in, snabbt ut. Inget mycket att klaga på men som sagt, antalet "räkor" sänker från 4 till 3.
Maten är bra de gånger beställningen blir rätt. Tyvärr upplever jag att det på senare tid börjat bli allt mer fel i beställningar. Det är svårt att höra vad personen som tar emot beställningar säger då denne mumlar och inte verkar förstå vad jag som kund säger.
Brukade vara bra men har varit riktigt dåligt sista året. Trist deg och allmänt smaklöst.
Bra pizzor, bra service och gratis klubbor till ungarna
Mycket dålig service, Glömde att förbereda beställning via telefon. Två gånger. Barn hungriga, beställ aldrig mer från dem. Rekommenderas inte. Grannar Pizza sorrento är mycket bra.
Köpte två Pizzor idag skinkan var inte bra i båda den andra var det snålt med kött och beasåsen inte god Salladen smakade socker. Det har vart goda Pizzor tidigare bytt ägare??
Liten servering men helt ok kebabpizza
Kanske bästa pizzan i Vellinge men långt ifrån fantastisk. En Svensk standardpizza som kan hittas i nästan varje del av landet.
Svajig kvalité på pizzorna och lite för höga priser! Bäst är när svensken jobbar, då blir beställningarna rätt.
Comment on this business

to add Vellinge Pizzeria map to your website;