facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vellinge Vårdcentral

Address: Vallg. 2, 235 36 Vellinge
Phone: 040-623 94 00
City: Vellinge
Zip Code: 235 36


Opening Hours

Monday: 08:00 - 18:00
Tuesday: 08:00 - 18:00
Wednesday: 08:00 - 18:00
Thursday: 08:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 18:00


related searches: Näsets Läkargrupp Vellinge, Höllvikens Läkargrupp Vellinge, Vårdcentralen Höllviken läkare, Omtankens vårdcentral, Vårdcentralen Vellinge Recensioner
Reviews
Jättefint bemötande. Obs! Tog prover på labbet så mötte bara personalen där och i receptionen, ej allmänläkare eller dylikt och kan således ej uttala mig om dem.
Trots jag tagit fel på dag för vaccin löste en proffsig och vänlig sköterska min vaccinering. Stort tack och ursäkta min dåliga koll!
Okompetent personal, Har inte digital kontakt med övrig vård, Ska skicka brev, fax och remisser kommer inte fram till övrig vård. Vården är under all kritik. Bröstsmärtor över 24 dagar och inget händer!! Vid kontakt ringer doktorn tillbaka om 4 dagar. Glömmer notera i journal och inte ens kardiologi kan nå dem på deras VIP- nummer!
Har vid flera tillfällen under hösten varit tvungen att söka till vårdcentralen för båda mina barn. Har alltid mött i stort sett samma läkare som varit jätte trevlig och kunnig på sin sak och verkligen fått bra och fin hjälp. Tack!
Var hos en riktigt dålig läkare och bemötandet var otrevligt. Frågade en massa konstiga frågor som inte hade att göra med anledningen till varför jag var där. Lyssnade inte och avbröt. Skrev till och med ut någon annans medicin till mig. Aldrig mer den läkaren eller VC överhuvudtaget.
Värdelösa. Ringde och ville boka tid. De skulle återkomma gjorde naturligtvis inte det. Som skattebetalare anser man det är förkastligt. Dessutom rekommenderar jag kurs för de som svarar hur man bemöter i telefon. Varje kontakt jag haft med dem har varit dålig. Ladda hem kry appen och betala, det är värt istället för krångla med denna institution.
Jag vill bara tacka linda sjuksköterska som tog så otroligt väl hand om min 4 åriga son som var så rädd och Linda fick honom att känna sig trygg och allt gick såååå bra tusen tack Linda ... Dagen efter ringer jag in eftersom sonen fick allergisk reaktion av kåvepeninen. Vi hade en sån tur att Linda svarar nör jag kom fram och hon hjälpte oss att få rätt medicin . Helt underbar 10 stjärnor till Linda
Vi har haft vårdcentralen sedan 4 år tillbaka. Vi har alltid fått trevligt bemötande både i telefon och av läkare. Vi har fått bra rådgivning och fått komma när det har behövts. Rekommenderar verkligen vårdcentralen.
Tack Vellinge vårdcentral. Jag kom in idag för att lämna urinprov, trots att jag hör till annan vårdcentral möttes jag av ett ”Hej, det fixar vi. Gå till Anna på labb”. Vilket jag gjorde. Leende tog Anna emot det, fick remissen. Stor skillnad på vårdcentraler. Jag hade just kört från Näsets läkargrupp där alla verkade halvsova. Så. Tack
Väldigt osäkert, läkaren missar ta blodprov, missen upptäcks av annan läkare. Vellinge läkare inte läst journal, säger de ena, skriver ut medicin, efter att vi påpekar allergisk risk drar tillbaka recept osv. Oproffsigt bemötande, säkerhetsrisk!
Comment on this business

Directions to Vellinge Vårdcentral with public transportation


Vellinge Ängar 90 meters
103
146
15
150
181
300
379
Vellinge Västerbrogatan 110 meters
150
181
Vellinge centrum 310 meters
150
181
379

to add Vellinge Vårdcentral map to your website;